Financiering & verhuur

Heeft u een financieringsplan nodig dat aangepast is aan uw professionele projecten? Dankzij D&O Partners hun verschillende formules doen wij het nodige om u maximale flexibiliteit en comfort te bieden aan uw bedrijf.

Service op maat

Bij D&O Partners helpen wij u van A tot Z tijdens uw projecten om de oplossing te vinden die het best bij u past. Daarom stellen wij al onze interne middelen ter beschikking om uw bedrijf te ondersteunen en onze expertise ter beschikking te stellen.

Technische service & verbruiksartikelen

Uw professionele Xerox machines makkelijk onderhouden? Onze oplossingen voor onderhoud en levering van verbruiksartikelen zijn speciaal ontworpen om u tijd te besparen en uw machines in alle omstandigheden gebruiksklaar te houden.

Managed print services

Uw printgegevens veilig kunnen beheren en overzichtelijk houden? Met MPS van Xerox is het mogelijk! Ontdek ook onze XPPS-oplossing om te profiteren van volledige automatisering en u volledig te concentreren op uw bedrijf.

Demonstraties & workshops

Wilt u onze professionele oplossingen in actie zien voordat u beslist? Ons team van specialisten verwelkomt u in onze showroom in Elsene voor een demonstratie en om al uw vragen te beantwoorden onder het genot van een tasje koffie.

IT dienst

Heeft u een IT vraag of behoefte? D&O Partners heeft een team voor u klaarstaan.
Wij helpen u uw IT-behoeften te definiëren en te bekijken welke oplossingen het beste zijn voor uw bedrijf, dit terwijl we uw budget slim beheren.

SEO / SEA

De oplossing die uw website voorgoed zal veranderen: Waarom is het zo belangrijk om rekening te houden met SEO en SEA?

Om een offerte of meer informatie aan te vragen