OPLOSSING

Ontdek het Xerox® Workflow Central platform

Het Xerox® Workflow Central platform: de innovatieve oplossing die ontworpen is om een revolutie teweeg te brengen in uw dagelijkse werkzaamheden.

Als u op zoek bent naar een eenvoudige en effectieve manier om uw documentworkflows te optimaliseren, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Op deze pagina nemen we het Workflow Central-platform van Xerox onder de loep, dat is ontworpen om uw bedrijfsprocessen te converteren, samen te werken en te vereenvoudigen. Deze cloud-gebaseerde oplossing is ideaal voor bedrijven die eenvoudige werkzaamheden en ononderbroken productiviteit eisen.

Met Workflow Central kunt u uw documenten direct transformeren, uw taken vereenvoudigen en naadloze productiviteit garanderen, zelfs voor uw mobiele medewerkers. Ontdek de functies en voordelen van deze oplossing die is ontworpen om aan uw printbehoeften te voldoen, zowel direct op uw multifunctionele printers als op pc’s en andere mobiele apparaten.

Xerox Workflow Central: wat is het?

Het Xerox® Workflow Central platform is een complete oplossing voor het efficiënt beheren van uw documentworkflows. Met dit krachtige platform kunt u uw documenten eenvoudig scannen, converteren, delen en opslaan via uw Xerox multifunctionele printer. Met zijn geavanceerde software maakt Xerox Workflow Central het eenvoudig om fysieke en digitale bestanden om te zetten in bruikbare formaten, zodat uw bedrijf verzekerd is van naadloze samenwerking en ononderbroken productiviteit.

Introductie van het Xerox® Workflow Central platform

Los uw dagelijkse workflow uitdagingen op.

In plaats van naar het werk te gaan, komt het werk naar jou: van verschillende plaatsen en in verschillende formaten. Verschillende talen, bestandstypen en tijdsbeperkingen hoeven u niet te vertragen. Nu hebben uw teams de juiste tools om de juiste resultaten te behalen met een zich steeds verder ontwikkelende suite van gecombineerde workflows in één of meerdere fasen in de cloud, die altijd en overal op volle snelheid kunnen worden uitgevoerd.

Transformeer uw fysieke en digitale bestanden onmiddellijk en profiteer van de consistentie van één platform voor naadloze productiviteit op pc’s, mobiele apparaten en multifunctionele printers. Schakel zonder onderbreking tussen locaties, apparaten en formaten. Reageer onmiddellijk op procesbehoeften met veilige, 24/7 toegang.

Onze voortdurend evoluerende workflowbibliotheek maakt het je gemakkelijk:

 • Verberg automatisch persoonlijk identificeerbare informatie op je documenten met behulp van specifieke woorden of zinnen.
 • Converteer PDF-bestanden of afbeeldingen naar Microsoft-indelingen zodat je ze kunt delen met een breder publiek.
 • Zet handschrift om in leesbare, bewerkbare en deelbare tekst.
 • Maak een kleiner bestand dat samengevat en gemakkelijk te verwerken is.
 • Vertaal documenten in meer dan 40 verschillende talen.
 • Voeg tot 5 verschillende bestanden samen om één nieuw masterbestand te maken.
Icoon van Xerox Omzetten naar Audio app met een luidspreker en geluidsgolven op een marineblauwe achtergrond, aangeboden door D&O Partners.

Documenten in audiobestanden te veranderen voor eenvoudig luisteren, waar en wanneer u maar wilt.

Pictogram van de Xerox Anonymize app, afgebeeld als overlappende documenten met selectieve balken voor tekstprivacy, aangeboden door D&O Partners.

Persoonlijke informatie automatisch te redigeren met behulp van ingestelde woorden of zinsdelen.

Icoon van Xerox Converteren naar Ms Office app, overlappende blokken met letters 'X', 'P', en 'W' op een terracotta achtergrond, aangeboden door D&O Partners.

PDF- of beeldbestanden naar populaire Microsoft-indelingen te converteren voor een breder publiek.

Icoon van Xerox Handwriting app, blauwe handgeschreven 'n' op gelinieerd papier, aangeboden door D&O Partners.

Handschrift om te zetten in leesbare, bewerkbare en deelbare tekst.

Pictogram van de Xerox Summary app die een document en spraakballon symboliseert met pijlen, vertegenwoordigt de functionaliteit van samenvatten, aangeboden door D&O Partners.

Een kleiner, samengevat bestand te maken dat gemakkelijker te gebruiken is.

Het logo van de Xerox Translate app met een witte letter 'A' en Japans kanji tegen een paarse achtergrond, aangeboden door D&O Partners.

Van/naar meer dan 40 verschillende talen te vertalen

Icoon van Xerox Merge app met pijl die documenten samenvoegt, aangeboden door D&O Partners.

Maximaal 5 bestanden samen te voegen om een nieuw master bestand te maken.

Waarom kiezen voor het Xerox® Workflow Central platform?

Papier of digitaal, wij maken het gemakkelijk om documenten, foto’s en grafische bestanden op elk apparaat te converteren.

 • 24/7 verbinding met de cloud – thuis, op kantoor of onderweg.
 • Abonnement met directe toegang tot een bibliotheek van gecombineerde workflows in één of meerdere stappen.
 • Toegankelijk vanaf elke Xerox® multifunctionele printer en vanaf mobiele apparaten en pc’s.
 • Gemakkelijk te vernieuwen en upgraden als je behoeften en activiteiten veranderen.
 • Kies het maandelijkse of jaarlijkse abonnement per pagina dat het beste bij je bedrijf past. Er zijn verschillende opties beschikbaar, met een onbeperkt aantal gebruikers en mobiele apparaten.

Converteer al je documenten overal, vanaf elk apparaat

Of u nu een pc, tablet, mobiel apparaat of uw multifunctionele printer rechtstreeks gebruikt, het Xerox® Workflow Central platform biedt u totale flexibiliteit om uw documenten te converteren. Met directe conversie kunt u elk bestandsformaat in slechts een paar klikken transformeren. Of u nu moet vertalen, delen of bewerken, Xerox Workflow Central voldoet aan al uw behoeften, waar u ook bent.

Hier zie je hoe je fysieke en digitale bestanden onmiddellijk kunt omzetten in bruikbare formaten. Dit is nog maar het begin van een veelheid aan mogelijkheden. Je verbeelding is de enige beperking.

1.Selecteer uw fysieke of digitale bestand.

Waaronder handgeschreven notities, foto’s of PDF

2.Stel uw digitaliseringpad in.

 • Scannen, uploaden, uit de cloud halen, slepen en neerzetten of vastleggen
 • Selecteer alleen de pagina’s die u nodig heeft of upload meerdere bestanden

3.Definieer uw workflow.

 • Selecteer afzonderlijke workflows of doe meer in één keer met gecombineerde workflows
 • Tussentijdse bestanden downloaden en opslaan binnen combinatieworkflows

4.Kies uw uitvoer.

E-mailen, downloaden, afdrukken, routeren naar opslagplaatsen in de cloud en beveiligingsmaatregelen toevoegen om content te beschermen

Combineer flexibiliteit en productiviteit met het Xerox® Workflow Central platform!

Met Xerox Workflow Central kunt u profiteren van een cloud-gebaseerd platform (vanaf uw multifunctionele printer of uw mobiele apparaten), dat ongeëvenaarde flexibiliteit en oplossingen biedt voor uw dagelijkse werkzaamheden. Met onbeperkte gebruikers en geavanceerde beveiliging worden samenwerking en het delen van documenten eenvoudig en veilig. Vereenvoudig uw documentworkflows en zorg voor ononderbroken productiviteit voor uw mobiele werknemers met Xerox Workflow Central.

Vereenvoudigde handelingen dankzij Workflow Central

Het Xerox® Workflow Central-platform is een oplossing die elke stap van uw workflow vereenvoudigt, zodat u uw multifunctionele apparaten eenvoudig op locatie of vanaf uw mobiele apparaten via de cloud kunt beheren. Zet fysieke en digitale documenten onmiddellijk om, vereenvoudig formaatconversies en zorg voor ononderbroken productiviteit voor uw personeel. De multifunctionele printers van Xerox worden uw bondgenoten voor eenvoudige en efficiënte werkzaamheden.

Beveiliging en betrouwbaarheid van gegevens

Bij Xerox heeft de beveiliging van de gevoelige documenten en gegevens van uw bedrijf de hoogste prioriteit. Het Xerox® Workflow Central platform zorgt ervoor dat al uw documenten optimaal beschermd zijn en dat de toegang tot het platform beveiligd is om inbreuk op de vertrouwelijkheid te voorkomen. U kunt zich concentreren op uw bedrijf en met een gerust hart gebruikmaken van deze oplossing, omdat beveiliging centraal staat in de architectuur.

Een flexibele, gebruiksvriendelijke oplossing

Xerox Workflow Central is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van bedrijven die een flexibele, gebruiksvriendelijke oplossing nodig hebben. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface hebben zelfs beginnende gebruikers het platform snel onder de knie en kunnen ze profiteren van alle functies. Of het nu gaat om het converteren van bestanden, het delen van verschillende documenten of het vereenvoudigen van dagelijkse werkzaamheden, Xerox Workflow Central biedt een vloeiende en intuïtieve ervaring.

Verhoog uw productiviteit met het Xerox® Workflow Central Platform

Productiviteit is de sleutel tot elk succesvol bedrijf. Daarom is het Xerox® Workflow Central platform ontworpen om u te helpen een optimale productiviteit te bereiken door alledaagse taken te vereenvoudigen. Met onbeperkte bestandsconversies kunnen mobiele werknemers efficiënt werken en snel reageren op dagelijkse uitdagingen in hun werk. Het platform garandeert ononderbroken productiviteit, ongeacht het aantal werknemers dat de oplossing gebruikt.

Workflow Central: uw bondgenoot voor optimale workflows

Kortom, Xerox Workflow Central is veel meer dan alleen een platform voor bestandsconversie. Het is een complete tool die al uw document workflow operaties vereenvoudigt en zorgt voor ononderbroken productiviteit van uw mobiele werknemers. Met zijn geavanceerde beveiliging en cloudgebaseerde flexibiliteit voldoet Workflow Central aan de behoeften van moderne bedrijven die eenvoudige en effectieve oplossingen nodig hebben. Wacht niet langer met het transformeren van uw dagelijkse werkzaamheden, kies vandaag nog voor het Xerox® Workflow Central Platform en profiteer van de efficiëntie van Xerox voor uw bedrijf.

Haal meer uit elke werkdag, waar u ook bent.

Lees meer over hoe u het kunt uitproberen op