OPLOSSING

Ontdek Xerox applicaties en de Xerox App Gallery voor multifunctionele printers met ConnectKey

Multifunctionele apparaten van Xerox staan al lang bekend om hun uitmuntendheid op het gebied van printen en documentbeheer. Wat ze nu nog effectiever maakt, is de mogelijkheid om toegang te krijgen tot een uitgebreid en schaalbaar ecosysteem van applicaties via Xerox ConnectKey technologie. Laten we de verschillende kernapplicaties verkennen die door Xerox worden aangeboden, evenals de mogelijkheden die worden geboden door de Xerox® App Gallery, waarmee gebruikers hun Xerox multifunctionele printers kunnen uitbreiden met apps die door derden zijn ontwikkeld.

Installeer en beheer applicaties op je Xerox apparaten om je leven te vereenvoudigen!

Xerox Apps - Solution Xerox D&O Partners

Cloudopslag

Sla eenvoudig met 1 klik binnen enkele seconden uw documenten op in, Dropbox, Google Drive, OneDrive,…

Xerox Apps - Solution Xerox D&O Partners

Samenvatting

Neem de essentiëlle punten van een lang rapport, artikel en of whitepaper en zet deze om in een meer toegankelijke samenvattingsversie.

Xerox Apps - Solution Xerox D&O Partners

Xerox Workflow Central

Dit platform geeft je de tools die je nodig hebt om
je taken eenvoudig te laten verlopen en de controle
op elk moment terug te nemen.
(De volgende 7 applicaties zijn te vinden op Workflow).

Xerox Apps - Solution Xerox D&O Partners

Anonimiseren

Verberg U vertrouwelijke en of persoonlijk identificeerbare gegevens nauwkeurig en snel met de kunstmatige intelligentie.

Xerox Apps - Solution Xerox D&O Partners

Omzetten/converteren naar audio

Converteer uw documenten naar een audiobestand die U nadien op elk moment kan beluisteren waar en wanneer U wil.

Xerox Apps - Solution Xerox D&O Partners

Vertalen

Kies een brontaal, een doeltaal en vertaal uw document onmiddellijk, waar U ook bent

Xerox Apps - Solution Xerox D&O Partners

Converteer in MS Office formaat

Converteer PDF’s, afgedrukte documenten en of afbeeldingen naar een MS Office, numeriek digitaal bewerkbaar formaat (Word, Powerpoint, Excel,…)

Xerox Apps - Solution Xerox D&O Partners

Samenvoegen

Combineer heel eenvoudig meerdere documenten van verschillende formaten (Word, Excel, Powepoint en PDF) tot één enkel document naar keuze.

Xerox Apps - Solution Xerox D&O Partners

Zet om in tekst

Zet U handgeschreven notities om in leesbare en getypte bestanden.

Xerox Apps - Solution Xerox D&O Partners

Easy Converter

Zet uw originelen documenten in luttele seconden en heel eenvoudig om in Word-, Excel-, Powerpoint- en of PDF-documenten.

Xerox®-toepassingen voor uw bedrijf

Xerox ConnectKey-technologie: verhoog uw productiviteit

Uw bedrijf moet zich in de loop der tijd ontwikkelen en dat geldt ook voor uw apparaten. Daarom bieden wij u de Xerox ConnectKey-technologie, een van de paradepaardjes van de multifunctionele printers van Xerox. Deze innovatieve technologie rust multifunctionele printers van Xerox uit met geavanceerde functies die documentworkflows vereenvoudigen. Met Xerox ConnectKey is het eenvoudig om documenten te scannen, printen, creëren en verzenden, terwijl u verzekerd bent van eersteklas beveiliging.

Xerox®-toepassingen om uw taken te vereenvoudigen

Xerox multifunctionele printers worden geleverd met ingebouwde applicaties om uw ervaring zo eenvoudig en efficiënt mogelijk te maken. Met deze apps kunt u een groot aantal taken uitvoeren om u te helpen uw printworkflows te beheren of gewoon om uw werk gemakkelijker te maken.

Bovendien kun je met deze steeds groter wordende galerij van applicaties (inclusief apps van externe ontwikkelaars) tools toevoegen, verwijderen of verwisselen in je eigen gepersonaliseerde applicatiegalerij.

De voordelen van apps voor uw Xerox ConnectKey ecosysteem

De essentie van multifunctionele printers met ConnectKey ligt in hun vermogen om geavanceerde hardware te combineren met intelligente software. Dit alles-in-één ecosysteem biedt een complete documentervaring die verder gaat dan alleen printen en scannen. Ontdek hoe de voordelen van multifunctionele Xerox ConnectKey-printers en Xerox®-applicaties samenkomen om de manier waarop u werkt te transformeren:

Gebruiksgemak

Multifunctionele printers met Xerox ConnectKey-technologie hebben een intuïtieve interface waarmee gebruikers snel essentiële functies onder de knie krijgen, van scannen tot het beheren van printopdrachten. Maar dat is nog niet alles, de toevoeging van aangepaste Xerox® applicaties vereenvoudigt workflows nog verder: stel je voor dat je complexe taken kunt starten met een paar toetsaanslagen dankzij apps die speciaal zijn ontworpen om specifieke processen te automatiseren, het is mogelijk met de Xerox® App Gallery!

Verbeterde productiviteit

Productiviteit is de kern van de groei van elk bedrijf en daarom zijn de geavanceerde functies van Xerox ConnectKey-technologie ontworpen om uw efficiëntie te verhogen. U kunt uw workflows aanpassen met specifieke applicaties, wat betekent dat iedereen in uw team snel toegang heeft tot de tools en informatie die ze nodig hebben. Scannen naar cloudbestemmingen, toegang tot bedrijfsapplicaties en de mogelijkheid om te printen vanaf mobiele apparaten zijn allemaal voorbeelden van hoe Xerox®-applicaties de Xerox ConnectKey multifunctionele printerervaring verrijken.

Verbeterde beveiliging

Gegevensbeveiliging is tegenwoordig een grote zorg voor alle bedrijven. Xerox ConnectKey multifunctionele printers beschikken over geavanceerde beveiligingsfuncties, maar het is de toevoeging van speciale toepassingen die nog meer bescherming biedt. Encryptie-, anonimiserings- en toegangscontroletoepassingen geven u totale controle over uw documenten, en u kunt zelfs het apparaatgebruik volgen om verdachte activiteiten op te sporen met onze rapportageoplossingen.

Flexibiliteit voor bedrijven

Bedrijven evolueren snel en multifunctionele printers met Xerox ConnectKey technologie evolueren mee. Inheemse Xerox® applicaties en applicaties van derden op de Xerox® App Gallery geven u ongekende flexibiliteit om uw werkomgeving aan te passen. Of het nu gaat om het integreren van cloudservices, het stroomlijnen van documentbeheer of het automatiseren van taken, u kunt uw oplossing afstemmen op uw specifieke behoeften! Dit maakt multifunctionele printers met Xerox ConnectKey-technologie tot een belangrijk onderdeel van uw bedrijf.

Integratie met Xerox® App Gallery

De Xerox® App Gallery biedt uw bedrijf een ruime keuze aan verschillende applicaties, elk ontworpen voor specifieke processen. Door deze apps te integreren in het Xerox ConnectKey ecosysteem, kunt u de ervaring van uw multifunctionele printers verrijken met aangepaste functionaliteit. Stelt u zich eens voor dat u gevoelige documenten kunt beveiligen, complexe workflows kunt automatiseren of toegang kunt krijgen tot geavanceerde tools voor documentbeheer, allemaal rechtstreeks vanaf het scherm van uw multifunctionele printer en met slechts een paar klikken.

De Xerox® App Gallery: uw applicatiehub

De Xerox® App Gallery is een geïntegreerde functie op elk apparaat dat is uitgerust met Xerox ConnectKey technologie. Het geeft u de vrijheid om de applicaties van uw keuze te kiezen en te installeren, net zoals u dat op uw smartphone zou doen, maar dan op bedrijfsschaal!

Het gebruik van Xerox ConnectKey-technologie maakt het installatieproces eenvoudig en toegankelijk voor iedereen, zonder ingewikkelde procedures te hoeven doorlopen, terwijl de veiligheid van gegevens en activiteiten wordt gegarandeerd.

Toegang tot een wereld van innovatie met de Xerox® App Gallery

De Xerox® App Gallery opent de deur naar een dynamisch ecosysteem van applicaties, zowel van Xerox als van externe ontwikkelaars. Dit innovatieve platform biedt uw bedrijf oplossingen om uw ervaring maximaal te personaliseren en uw horizon op het gebied van documentbeheer te verbreden.

Toepassingen voor elke behoefte

De Xerox® App Gallery biedt een breed scala aan applicaties om aan uiteenlopende zakelijke behoeften te voldoen. U kunt uw gegevensbeveiliging versterken, uw productiviteit verhogen of uw werkprocessen aanpassen met applicaties van derden die speciaal zijn ontworpen voor uw Xerox multifunctionele printers.

Externe ontwikkelaars staan tot uw dienst

Ontwikkelaars buiten Xerox voegen voortdurend nieuwe en nuttige toepassingen toe aan de Xerox® App Gallery. Verken deze verschillende apps om unieke oplossingen te vinden die uw workflows verbeteren en gespecialiseerde functionaliteit bieden die is afgestemd op uw bedrijfsbehoeften.

Personaliseer uw ervaring

Met de Xerox® App Gallery is aanpassen eenvoudig en slechts een klik verwijderd.

U kunt de applicaties kiezen die het beste bij uw zakelijke behoeften passen en ze naar wens rangschikken op uw multifunctionele Xerox printers. Of u nu uw werkprocessen wilt vereenvoudigen, taken wilt automatiseren of documentbeheer wilt optimaliseren, de mogelijkheden zijn enorm.

Probeer onze applicaties vandaag nog uit!

Xerox multifunctionele printers met Xerox ConnectKey technologie zijn meer dan alleen printers. Met geïntegreerde Xerox ConnectKey-technologie en toegang tot de Xerox® App Gallery worden het echte productiviteitshubs. Door deze applicaties te gebruiken en gebruik te maken van de geavanceerde functies, kunt u uw workflows vereenvoudigen, de documentbeveiliging verbeteren en de efficiëntie verhogen.

Heeft U advies nodig?

Onze Apps-Man is er voor u!