De Xerox C235 multifunctionele kleurenprinter, met kopieer-, scan- en printfunctionaliteiten, perfect voor kantooromgevingen en kleine werkteams die veelzijdigheid en betrouwbaarheid vereisen.

Kantoorprinters

Bekijk hier onze selectie van Xerox kantoorprinters. Vind de beste printer voor uw kantoor aan huis die aan uw wensen en behoeften voldoen. De betrouwbare en gebruiksvriendelijke kantoorprintmodellen met hoge capaciteit printcartridges, WiFi, kopieer, scan en fax mogelijkheden is uw assistent op uw bureau. Profiteer van een uitstekende afdrukkwaliteit en productiviteit met een Xerox kleuren- en zwart-wit kantoorprinter.

De Xerox VersaLink C7100 multifunctionele kleurenprinter met geavanceerde ConnectKey-technologie, ideaal voor zakelijk gebruik met hoge productie-eisen.

Multifunctionele printers

Zoekt u naar een machine die meer kan dan alleen maar printen? Kies voor een multifunctionele of alles-in-één printer! Met slechts één apparaat kun je kopiëren, printen, scannen, faxen en zoveel meer. Dankzij hun nieuwe WiFi-connectiviteit, mobiel printen en aanraakschermen bieden ze steeds meer nieuwe digitale mogelijkheden die het leven vergemakkelijken. Bekijk ons volledige assortiment Xerox WorkCentre multifunctionele printers en kies voor efficiëntie en kostenbesparing.

Xerox Production Press 450, een hoogwaardige productiepersmachine voor grote oplagen, getoond in een professionele drukomgeving, ideaal voor uitgebreide printopdrachten en complexe projecten.

Productieprinters en digitale persen

De productieprinters van Xerox zijn ideaal voor snelle high-volume printtoepassingen van grafische communicatie en drukkerijen, waaronder publiceren, printen van transacties, print-on-demand en direct marketing. Van alle productieprinters hebben de machines van Xerox veruit de hoogste uptime, onze high-volume digitale persen en productieprinters en -copiers combineren levendige kleur, zwart-wit of markeringskleur met hoge snelheid en productiviteit.

De technische service en verkruikartikelen zijn van topkwaliteit bij D&O Partners. Hier zie je een foto van een toner die vervangen wordt van een Xerox printer.

Verbruiksartikelen

Bij ons kan u terecht voor alle verbruiksartikelen die voor uw machines nodig zijn. Niet alleen voor machines van Xerox, maar ook van andere merken zoals HP, Brother, Canon, … Ongeacht of het gaat om toners, drums, waste toners, nietjes, papier, enveloppen, inlegbladen enzovoort. Bij ons bent u aan het juiste adres voor het perfecte eindresultaat van al uw prints.

Waarom het assortiment van Xerox?

Xerox is ongetwijfeld de meest gewaardeerde fabrikant van kantoorapparatuur vanwege zijn betrouwbaarheid. De aangeboden oplossingen voor alle soorten bedrijven zijn de meest efficiënte, de technologie en de geïntegreerde toepassingen zijn de meest geavanceerde, de zin voor innovatie en de zoektocht naar functionaliteit zijn essentiële onderdelen van de merkidentiteit.

Het Xerox assortiment is ook het breedste, meest complete en meest consistente op de markt. U vindt altijd de machines die specifiek aan uw behoeften voldoen: printers, faxen, kopieerapparaten, multifunctionele machines, digitale persen, grootformaat, enz., ongeacht de grootte van uw bedrijf of organisatie, ongeacht uw activiteiten, ongeacht de capaciteit, de verwerkingscapaciteit, de output en de snelheid die u nodig hebt.

Alle producten in het assortiment, van de eenvoudigste tot de meest geavanceerde delen een vergelijkbare, aanpasbare gebruikersinterface, specifiek voor Xerox-applicaties voor alle werkomgevingen. Deze tablet-achtige touch interface zorgt voor flexibiliteit en vereenvoudigt het werk van elke gebruiker, omdat de gebruikslogica altijd hetzelfde is.

De nieuwste machines zijn volledig compatibel met mobiele en cloud-omgevingen. Gescande informatie kan gemakkelijk stromen tussen systemen en clouddiensten zoals Dropbox, Office 365, Google Drive, One Drive, etc. Dankzij de draadloze connectiviteit kunnen mobiele werknemers hun documenten veilig afdrukken vanaf elk mobiel apparaat.

Terwijl alle actieve Xerox-machines nog steeds worden gecontroleerd en onderhouden, zijn er sinds 2017 29 nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd of vervangen. Zij vormen het ConnectKey® 2017 ecosysteem (link) dat wordt gekenmerkt door:

  • De beschikbaarheid van talrijke toepassingen (Xerox App Gallery) die de creatie van workflows die overeenstemmen met uw specifieke bedrijfsprocessen vergemakkelijken en waarmee ze kunnen worden vereenvoudigd, versneld en geoptimaliseerd en zo de productiviteit van de gebruiker verbeteren.
  • Een nog intuïtievere gebruikerservaring.
  • Meer veiligheid, privacy en bescherming. Codering en image overwrite functies beschermen gegevensintegriteit tegen kwaadaardige aanvallen.
  • Brede mobiliteit en Cloud connectiviteit.

Met het ConnectKey® ecosysteem worden traditionele printsystemen slimme, verbonden bedrijfsassistenten. In feite verandert de Xerox® ConnectKey®-technologie de ervaring van hoe mensen werken. Het geeft hen de vrijheid om problemen op te lossen, duurzamer en productiever te zijn en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Het is een van de krachtigste technologieën die mensen helpt om overal te communiceren, verbinding te maken en te werken. Delen binnen hetzelfde bedrijf is efficiënter (Work Place Assistant).

De 29 ConnectKey® producten zijn verkrijgbaar in twee reeksen:

  • De VersaLink® reeks ontworpen voor kleine werkgroepen en mobiele teams binnen bedrijven. De VersaLink® reeks is ontworpen voor kleine werkgroepen en mobiele teams en omvat 19 zwart/wit- of kleurenprinters en multifunctionele systemen. De VersaLink® reeks is ontworpen voor kleine werkgroepen en mobiele teams en omvat 19 zwart/wit- of kleurenprinters en multifunctionele systemen, waardoor de klant zijn eigen werk- en gebruiksomstandigheden kan bepalen, zijn prestaties kan verhogen en zijn eigendoms- en gebruikskosten kan verlagen.
  • Het AltaLink® assortiment omvat 10 multifunctionele systemen die zijn ontworpen voor grotere werkgroepen (middelgrote en grote bedrijven) waar de afdrukbehoeften intensiever zijn, de beveiligingseisen hoog zijn en de afwerkingseisen geavanceerd. Deze reeks A3-machines in zwart/wit of kleur biedt een hogere productiviteit met functies als een snellere opstarttijd en dubbelzijdig scannen in één keer.

In alle gevallen raden we je aan contact op te nemen met een van onze D&O adviseurs, zodat zij je kunnen helpen je behoeften te definiëren en de machine te vinden die daar het beste aan voldoet.

Neem contact met ons op voor meer informatie!