Technische service, onderhoud en verbruiksartikelen voor Xerox printers

Technische service- en onderhoudscontracten

Lees meer over onze professionele services voor Xerox printers en MFP’s, en de voordelen van onderhoudscontracten op maat aangeboden door D&O Partners. Dankzij Xerox kunnen we u technische ondersteuning en onderhoudskits van hoge kwaliteit bieden om ervoor te zorgen dat uw apparatuur langdurig probleemloos blijft werken en de levensduur ervan wordt geoptimaliseerd.

Servicecontract - Kies voor een complete onderhoudsoplossing

Zodat u zich met een gerust hart op uw bedrijf kunt richten als het gaat om de werking van uw Xerox MFP’s en printers, raden wij u aan ons servicecontract te bekijken. Het servicecontract is een complete onderhoudsoplossing speciaal ontworpen voor Xerox multifunctionele printers. Het omvat:

 • De levering van verbruiksartikelen en onderhoudskits (toners, drums, ovens en andere reserveonderdelen) voor je Xerox-machine (behalve papier en nietjes, die je kunt bestellen door ons te bellen op 02 643 42 41 of direct online op onze website).
 • Kosten in verband met technische interventies (verplaatsingskosten van technici, onderdelen en arbeid).
 • Toegang tot de helpdesk voor technische ondersteuning.
 • Met de online tool voor het bestellen van verbruiksartikelen kun je 24/7 bestellen via je computer of smartphone.
 • De facturering is gebaseerd op een vaste prijs per pagina, in kleur of zwart-wit, ongeacht het afdrukbereik.

Je zult in staat zijn om je printkosten van je machine of apparaat te beheersen en je facturen onder controle te houden dankzij gegevens over het aantal daadwerkelijk afgedrukte pagina’s in kleur en zwart-wit.

Kies nu voor een servicecontract op maat van de specifieke behoeften van uw bedrijf om uw Xerox-machines optimaal te laten presteren, tegen de beste prijs.

Xerox ASR oplossing - Voor automatische levering

Bij D&O Partners begrijpen we dat het beheren van bestellingen voor toners en andere Xerox verbruiksartikelen voor uw MFP niet de hoogste prioriteit van uw bedrijf heeft. Daarom bieden wij de gratis Automatic Supply Service (ASR) van Xerox voor uw inktcartridges en toners. Deze service optimaliseert je verbruiksartikelenvoorraad door de tonerniveaus en inktcartridges te bewaken, zodat je voorraad automatisch wordt aangevuld wanneer dat nodig is, met een melding per e-mail wanneer je bestelling van verbruiksartikelen klaar is voor verzending.

De belangrijkste voordelen van Xerox kosteloze automatische aanvulservice voor uw toners en inktcartridges zijn als volgt:

 • Aanzienlijke tijdsbesparing bij het bestellen van verbruiksartikelen (toners en inktcartridges).
 • Ruimtebesparend omdat je geen extra toners of inktpatronen in je kasten hoeft te bewaren.
 • Je ontvangt een bevestiging per e-mail wanneer een bestelling van verbruiksartikelen klaar is voor verzending.

Dankzij de Xerox ASR-oplossing hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de voorraad toner- en inktcartridges of handmatige bestellingen voor deze verbruiksartikelen te plaatsen, zodat u zich met een gerust hart volledig op uw bedrijf kunt concentreren.

Om te controleren of jullie machine wel compatibel is met het automatisch voorraadsysteem van verbruiksartikelen:

Verbruiksartikelen en onderhoudskits

Ruime keuze aan Xerox-verbruiksartikelen van hoge kwaliteit

Bij D&O Partners vindt u alle producten en verbruiksartikelen voor uw Xerox-machines (of andere merken), zoals onderhoudskits, toners, drums, inktcartridges, dozen voor gebruikte toners, nietjes, papier, enveloppen, verdelers, enz.

Om optimale resultaten te garanderen, raden we je echter aan om te kiezen voor Xerox-compatibele producten, die zijn gecertificeerd als van hoge kwaliteit en speciaal zijn ontworpen voor je Xerox multifunctionele machines en printers. Deze producten zijn gemaakt om het beste uit uw machines te halen voor betrouwbare prestaties en de beste afdrukkwaliteit. Voel je vrij om ons assortiment te verkennen en kies de juiste producten voor jouw machine.

Onderhoudskit voor optimaal printen

Regelmatig onderhoud is essentieel om je machine in goede conditie te houden en een consistente afdrukkwaliteit te behouden. Daarom adviseert Xerox het gebruik van onderhoudskits die speciaal zijn ontworpen om je machine in topconditie te houden. Sommige onderdelen moeten na een bepaald aantal afgedrukte pagina’s worden vervangen om een optimale afdrukkwaliteit te kunnen blijven garanderen. Daarom bevatten deze onderhoudskits verbruiksartikelen zoals de klassieke toners en drums, maar ook andere reserveonderdelen afhankelijk van het Xerox printermodel.

Als je geen gebruik wilt maken van ons servicecontract of een technicus wilt inschakelen voor eenvoudige vervangingen, is het af en toe gebruiken van onze onderhoudskits noodzakelijk om de levensduur van je Xerox printer te verlengen en elke keer dat je afdrukt professionele resultaten te behalen.

EcoBox - Recycleer uw Xerox toners en andere verbruiksartikelen

Het merk Xerox zet zich in voor milieuverantwoorde bedrijfspraktijken. De Xerox Green World Alliance is een waardevol recyclingprogramma dat het recyclen van de speciaal ontworpen Xerox toners en inktcartridges eenvoudig en milieuvriendelijk maakt. Het minimaliseert de milieu-impact van verbruiksartikelen voor printers en biedt opties voor het weggooien van lege toner- en inktcartridges. De recyclingprogramma’s van Xerox hebben voorkomen dat miljoenen ponden aan verbruiksartikelen op de vuilnisbelt belandden. We zijn toonaangevend in de branche als het gaat om het bieden van alternatieven voor gebruikte verbruiksartikelen, waaronder het opnieuw verwerken van printercartridges, het hergebruiken van gebruikte toners, het terugwinnen van plastic en metaal en het omzetten van afval in energie. Alleen originele verbruiksartikelen van Xerox kunnen profiteren van dit recyclingprogramma.

Glimlachende man met een tablet en koffiemok met zwevende pakketten en de slogan 'TRACK & TRACE YOUR CONSUMABLES' op een gele achtergrond met het D&O en Xerox logo.

Praktische adviezen

In dit gedeelte vindt u advies voor het reinigen, onderhouden en optimaliseren van uw Xerox-printer voor betere prestaties en een langere levensduur.

Hoe onderhoud ik een Xerox printer?

 • Regelmatig schoonmaken: Regelmatig reinigen van uw Xerox printer helpt om optimale prestaties te behouden. Volg de instructies in de gebruikershandleiding voor het reinigen van essentiële onderdelen zoals printkoppen, invoerrollen en papiergeleiders. Gebruik aanbevolen reinigingsproducten (beschrijving beschikbaar op de Xerox website) om beschadiging van printeronderdelen te voorkomen.
 • Gebruik een Xerox onderhoudskit: Xerox onderhoudskits zijn speciaal ontworpen om de prestaties en betrouwbaarheid van je printer te behouden. Ze bevatten veelgebruikte verbruiksartikelen zoals toners, maar ook minder gebruikelijke zoals fuserrollen en transferriemen, die na verloop van tijd kunnen slijten en de afdrukkwaliteit kunnen beïnvloeden. Volg de instructies in het onderhoudspakket om de benodigde onderdelen te vervangen of schakel onze technici in.
 • Gebruik verbruiksartikelen van hoge kwaliteit: Voor de beste resultaten gebruikt u originele Xerox inktpatronen of inktcartridges die speciaal zijn ontworpen voor uw model multifunctionele Xerox machine of printer. Andere cartridges die compatibel lijken met Xerox printers kunnen verleidelijk zijn vanwege hun lagere prijs, maar houd er rekening mee dat ze afbreuk kunnen doen aan de afdrukkwaliteit en mogelijk kunnen leiden tot compatibiliteitsproblemen of zelfs schade aan uw Xerox machine.
 • Configuraties en updates: Kijk regelmatig op de officiële Xerox website voor updates van de firmware van je machine. Updates kunnen de prestaties verbeteren, bekende problemen corrigeren en nieuwe functies toevoegen.

Deze stappen helpen je om je Xerox printer in topconditie te houden en de levensduur te optimaliseren.

Hoe configureer ik een Xerox printer?

 • Online configuratie assistent: Onze online installatie assistent leidt je stap voor stap door het configuratieproces van je printer. Volg gewoon de instructies op het scherm om je machine aan te sluiten op het netwerk, de benodigde drivers te downloaden en de basisinstellingen te configureren.
 • Speciale technische ondersteuning: Als je problemen ondervindt bij het configureren van je Xerox printer, staat ons technische ondersteuningsteam klaar om je te helpen door je vragen te beantwoorden en je de hulp te bieden die je nodig hebt. Neem contact met ons op per telefoon, e-mail of online via onze website!
 • Documentatie en gebruikershandleidingen: Xerox biedt uitgebreide documentatie en gedetailleerde gebruikershandleidingen voor de verschillende modellen (op de Xerox website) om je te helpen bij het instellen van je Xerox machine. Deze gratis bronnen bevatten stapsgewijze instructies, tips voor het oplossen van problemen en antwoorden op enkele vragen die u wellicht hebt.
 • Installatie ter plaatse: Als je de voorkeur geeft aan persoonlijke ondersteuning, bieden we ook installatiediensten op locatie (op of buiten contract). Onze gekwalificeerde technici komen naar uw bedrijf om uw Xerox machine te configureren, de nodige tests uit te voeren en training te geven omtrent het gebruik.

Hoe kan ik contact opnemen met Xerox en D&O Partners?

Als je nog vragen hebt over het onderhoud van je Xerox machines of over je verbruiksartikelen (onderhoudskits, inktpatronen, enz.), aarzel dan niet om contact op te nemen met onze technische dienst. Ons team staat klaar om u te helpen.

Aarzel niet ons te vragen om een prijsopgave op te stellen!

Wij leveren uw bestelling binnen de 48 u in Brussel en omgeving!