Financiering en leasing van multifunctionele printers voor bedrijven

Bij D&O Partners begrijpen we de uitdagingen waar bedrijven voor staan als het gaat om het aanschaffen van nieuwe multifunctionele printers en het beheren van hun printbehoeften. Het financieren van de aanschaf van afdrukapparatuur is niet altijd eenvoudig en kan soms meer moeite en energie kosten dan nodig is om een beslissing te nemen – tijd die gebruikt zou kunnen worden om u volledig te concentreren op het runnen van uw bedrijf.

Zoals u ziet, is uw tijd kostbaar voor ons en daarom bieden wij de diensten en oplossingen die u nodig hebt om uw leven gemakkelijker te maken. Dankzij onze verschillende financieringsopties en professionele leasecontracten vinden we samen met jou de oplossing die het beste past bij jouw printbehoeften.

Voordelen van leasen en financieren bij D&O Partners

Je ben waarschijnlijk benieuwd wat onze oplossingen voor printapparatuur voor jouw bedrijf kunnen betekenen. Laten we eens kijken naar de verschillende voordelen van het gebruik van onze oplossingen voor het financieren en leasen van zakelijke printers:

Eenvoud

Met D&O Partners vereenvoudigt u het financieringsproces van uw afdrukapparatuur door gebruik te maken van onze duidelijke en transparante factureringsoplossingen. Samenwerken met ons betekent ook financiering met eenvoudige factureringsopties in plaats van ingewikkelde betalingsplannen. D&O zorgt voor het hele financieringsproces van A tot Z en blijft dagelijks uw professionele aanspreekpunt om u bij te staan in uw bedrijfsbeheer.

Flexibiliteit

Heb je verschillende mogelijke aanvragen en weet je niet goed welke zakelijke printer je moet kiezen? Geen paniek, één van onze specialisten zal je een persoonlijke audit aanbieden om je behoeften zo optimaal mogelijk te definiëren en verschillende financieringsoplossingen voor te stellen die overeenkomen bij de situatie van uw organisatie. Met D&O Partners hebt u altijd een keuze!

Transparantie

Het is voor ons van groot belang om een vertrouwensrelatie met u op te bouwen, nog voordat we beginnen samen te werken. Dit begint met een gesprek met een van onze specialisten, die u een totale beschrijving zal geven van alle aspecten van onze professionele leasecontracten, van de duur van het contract tot de voorwaarden, en al uw vragen zal beantwoorden om u te helpen de perfecte keuze te maken.

Voordelige financieringsoplossingen

Dankzij onze samenwerking met Xerox werken we samen met onze eigen bank en een aantal andere financiële partners die door D&O Partners zijn uitgekozen, zodat we je altijd de beste voorwaarden kunnen bieden. Of u nu een groot bedrijf, een MKB-bedrijf of een zelfstandige bent, wij hebben financieringsoplossingen die passen bij uw omvang en budget.

Leasen, huren en kopen: wat zijn de verschillen?

Vraagt u zich af welke financieringsmethode het meest geschikt is voor uw printbehoeften? Misschien bent u zich gewoon niet bewust van de verschillende beschikbare financieringsmethoden? Laten we eens kijken naar de verschillende soorten contracten:

Leasingcontract

Leasen biedt een aantal voordelen, te beginnen met financiële flexibiliteit en kostenbeheersing. U profiteert van een langlopend leasecontract met regelmatige maandelijkse betalingen, wat het gemakkelijker maakt om uw budget te beheren, maar u ook voor een langere periode bindt. Leasebetalingen kunnen fiscaal aftrekbaar zijn, afhankelijk van de huidige belastingwetgeving, maar het is belangrijk om te weten dat de totale investeringskosten mogelijk hoger zullen zijn dan bij huren en kopen, en hoewel je de optie hebt om eigenaar te worden van de apparatuur voor een percentage van de restwaarde van de professionele printer, zal deze vrij snel verouderd zijn door de snelle vooruitgang in technologie.

Huurcontract

Het leasen van een multifunctionele printer heeft als voordeel dat het meer flexibiliteit biedt en regelmatige upgrademogelijkheden om up-to-date te zijn met de nieuwste technologieën. U profiteert van een min of meer langlopend contract (verschillende contractlengtes bij D&O Partners) met flexibele voorwaarden, zodat u uw afdrukapparatuur kunt aanpassen als uw noden veranderen. Bovendien kunt u met leasen de hoge initiële kosten vermijden die gepaard gaan met de aanschaf van een printer, en met een onderhoudscontract kunt u hetzelfde doen voor de kosten die gepaard gaan met onderhoud. Het is echter belangrijk om in gedachten te houden dat je geen eigenaar van het toestel wordt, ondanks de kost per maand of per jaar.

Aankoopcontract

Als u een multifunctionele printer koopt, bent u direct eigenaar van het toestel en hebt u er volledige controle over, zodat u deze kunt utiliseren zoveel u wilt. Deze methode kan voordelig zijn op de lange termijn, op voorwaarde dat u uw zakelijke printer op het juiste moment koopt (omdat printtechnologie en -apparatuur snel evolueren), zodat u de printer gedurende een langere periode kunt gebruiken zonder maandelijkse huur- of huurkosten te betalen. Het is echter belangrijk om rekening te houden met de hoge initiële uitgaven voor het beheren van uw cashflow, evenals de kosten voor het onderhouden, repareren en beheren van de printer gedurende zijn levensduur, gevolgd door zijn onvermijdelijke vervanging, die nieuwe kosten met zich meebrengt om concurrerend te blijven.

Kopen of huren: welke optie kiest u het best?

De keuze tussen kopen en leasen hangt af van de behoeften en de situatie van elk bedrijf, hoewel leasen de optie is die de voorkeur krijgt van professionals vanwege alle materiële en financiële voordelen. Bij D&O Partners is de keuze aan u: we bieden beide aan, maar we stellen ook een flexibel huurcontract voor dat hand in hand gaat met een onderhoudscontract, zodat u het beste uit uw machines kunt halen.

Aankoop:

  • Geschikt voor organisaties die totale controle over hun toestellen nodig hebben en voldoende financiële middelen hebben voor de initiële investering, of voor kleine bedrijven die kleine printers nodig hebben.
  • U wordt eigenaar van de apparatuur en hoeft geen maandelijkse huur te betalen.
  • U kunt een servicecontract afsluiten, anders bent u zelf verantwoordelijk voor het financieren van onderhoud en het betalen van verbruiksartikelen.

Verhuur:

  • Geschikt voor bedrijven die de voorkeur geven aan een flexibele, voordelige oplossing zonder langetermijnverplichting.
  • Biedt toegang tot kwaliteitsapparatuur zonder grote initiële investering.
  • Onderhoudsdiensten inbegrepen voor onderhoud en de mogelijkheid om de apparatuur te vernieuwen aan het einde van het contract.
  • Verschillende contracten met verschillende voorwaarden om aan uw noden te voldoen.

U kan altijd rekenen op D&O Partners, onze experts bij zijn er om uw organisatie te helpen de beste beslissing te nemen op basis van uw beschikbaar budget en uw specifieke vereisten.

Printoplossingen voor iedereen

Laat financiële beperkingen u er niet van weerhouden om de afdrukapparatuur te kopen die uw organisatie nodig heeft! Het is belangrijk om te weten dat onze professionele financieringsoplossingen toegankelijk zijn voor alle bedrijven, van grote bedrijven tot KMO’s en zelfstandigen, u kunt profiteren van onze verschillende voordelige financieringspakketten, ongeacht uw grootte.

Neem nu contact met ons op voor een persoonlijke audit door één van onze medewerkers en een gratis offerte. Onze specialisten staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen de perfecte oplossing voor uw organisatie te kiezen. Als u kiest voor D&O Partners, bent u verzekerd van financierings- en leaseoplossingen voor multifunctionele printers die zijn afgestemd op uw behoeften. Kies dus vandaag nog voor eenvoud, flexibiliteit en efficiëntie!

Bel ons voor meer informatie op +32 (0)2 643 42 42 of gebruik ons contactformulier van onze website.

Aarzel niet ons te contacteren!