Verhuur en personalisatie van gebruikte Xerox printers

Bij D&O Partners begrijpen we hoe belangrijk het is om oplossingen te bieden die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van elk bedrijf, of het nu gaat om afdrukapparatuur of budgetbeheer. Daarom bieden we maatwerkservices voor uw machines en de verhuur (of aankoop) van gebruikte Xerox-printers.

We bieden een personaliseringsservice met bestickering op zowel nieuwe als gebruikte Xerox-machines, om ze naadloos te integreren in uw kantoor of om uw merkimago te laten zien op belangrijke evenementen.

De financiering van gebruikte machines is bedoeld voor klanten die een kosteneffectief alternatief willen voor nieuwe apparatuur en toch willen profiteren van kwaliteitsmachines. Bovendien bieden we ook de mogelijkheid om gebruikte printers voor korte periodes te huren, bijvoorbeeld voor evenementen of beurzen.

Service op maat: Xerox-printers in uw bedrijfsstijl

Waarom je printer personaliseren?

Wij vinden het belangrijk dat je bedrijf zich onderscheidt van de massa en een consistent, professioneel imago uitstraalt. Daarom bieden we een personaliseringsservice met bestickering op zowel nieuwe als gebruikte Xerox printers.

 • Harmonieuze integratie in kantoren: Door het uiterlijk van uw Xerox-printer aan te passen, kunt u deze afstemmen op de stijl en inrichting van uw bedrijfspand. Door patronen of kleuren te kiezen die perfect in de omgeving passen, kunt u een aangename en harmonieuze sfeer creëren in uw kantoren.
 • Erkenning van afdelingen: In grote bedrijven met meerdere afdelingen kan printeraanpassing worden gebruikt om het apparaat voor elk team gemakkelijk te identificeren, wat efficiënt beheer van bronnen bevordert.
 • Aanpassen aan speciale evenementen: Voor interne of externe evenementen zoals belangrijke vergaderingen of speciale gelegenheden kan het personaliseren van je printer het imago van je bedrijf verbeteren of een vleugje gezelligheid toevoegen en een feestelijke sfeer creëren.

Hoe personaliseer ik mijn Xerox-printer?

 • Keuze van ontwerp: Ons team van gespecialiseerde experts adviseert en ondersteunt je bij het kiezen van het ontwerp dat het beste past bij jouw visuele identiteit en kantooromgeving.
 • Software op maat: We gebruiken geavanceerde software om je Xerox-printer nauwkeurig en in hoge kwaliteit te personaliseren, of het nu gaat om het aanbrengen van je logo, kleuren of een ander grafisch element.
 • Professioneel drukwerk: Dankzij onze hoogwaardige productieprinters kunnen we professioneel afdrukken voor onberispelijke, duurzame resultaten.

Gebruikte Xerox printers huren: een betaalbare bedrijfsoplossing

Waarom kiezen voor tweedehands printers?

In een steeds veranderende bedrijfswereld is het essentieel om optieste kiezen die zijn afgestemd op uw behoeften en tegelijkertijd uw kosten onder controle te houden. Het huren van gebruikte Xerox printers is een ideaal alternatief voor bedrijven die willen profiteren van high-performance apparatuur zonder een groot budget vast te leggen.

Al onze machines zijn afkomstig van onze klanten of uit onze showroom. We kennen dus de geschiedenis en de herkomst van de machines.

Wanneer de machines bij ons binnenkomen en na het resetten van de gegevens, komt een Xerox-technicus een volledige controle uitvoeren om te bevestigen dat alles perfect werkt. Als er een onderdeel vervangen moet worden, wordt dit gedaan voordat de machine ons pand verlaat.

Aangezien de machines gedekt zijn door een onderhoudscontract, zijn alle verbruiksartikelen (behalve eventuele nietjes en papier) en technische interventies (onderdelen en arbeidsloon) inbegrepen in je pakket.

Voordelen van het leasen van tweedehands printers bij D&O Partners

 • Een flexibele, kosteneffectieve oplossing: Met ons lease-aanbod kunt u een gereviseerde printer huren voor een vaste contractperiode, zodat u de vrijheid hebt om de periode te kiezen die het beste bij uw behoeften past, voor 12 maanden of voor een langere huurperiode (zie ook de opties voor kortetermijnhuur hieronder).
 • Gereconditioneerde apparatuur van hoge kwaliteit: Al onze tweedehands printers worden zorgvuldig geselecteerd, gereviseerd en gereviseerd door onze experts om een perfecte werking en betrouwbaarheid te garanderen. U krijgt dus hoogwaardige apparatuur tegen lagere kosten.
 • Onderhoud en service inbegrepen: Ons huurcontract omvat een uitgebreid onderhoudspakket, zodat je kunt profiteren van technische ondersteuning en hulp bij storingen. U kunt dus met een gerust hart werken en u concentreren op uw kernactiviteiten.

Verhuur op korte termijn: Printers voor uw evenementen

We weten dat professionele evenementen betrouwbare, hoogwaardige afdrukapparatuur vereisen en daarom bieden we gebruikte Xerox printers op korte termijn te huur aan om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

De voordelen van kortetermijnverhuur

 • Flexibiliteit: Door een printer te huren voor een kort of eenmalig evenement kun je over de juiste apparatuur beschikken zonder een langetermijnverplichting aan te gaan. Je kunt onze Xerox printers huren voor de exacte duur van het evenement, of dat nu een paar dagen of een paar weken is. Als het evenement voorbij is, gaat de apparatuur terug naar de leverancier, zodat er geen onnodige rommel of opslagruimte ontstaat.
 • Kostenbesparingen: kortetermijnhuur biedt u een kosteneffectieve oplossing, zodat u geen apparatuur hoeft te kopen of te leasen die slechts tijdelijk wordt gebruikt.
 • Oplossingen voor evenementen: het op korte termijn huren van Xerox printers is perfect geschikt voor evenementen zoals beurzen, tentoonstellingen, conferenties of bedrijfsevenementen. U kunt beschikken over professionele, hoogwaardige apparatuur voor de afdrukbehoeften die specifiek zijn voor het evenement, zonder te investeren in permanente apparatuur.

Bekijk onze financieringsplannen

Zodra de oplossing is gevonden die het beste past bij uw behoeften, kan D&O Partners u verschillende financieringsformules aanbieden die precies zijn afgestemd op uw bedrijf. Dankzij onze betrouwbare financiële partners houden onze totaal flexibele oplossingen op maat rekening met uw investeringsplannen, belastingstrategieën en budgettaire beperkingen.

Het leasen van gebruikte Xerox printers, gekoppeld aan onze maatwerkservice, is het perfecte alternatief voor bedrijven die prestaties, zuinigheid en merkimago willen combineren. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen uw printerpark te optimaliseren met onze huurcontracten en/of maatwerkopties.

Aarzel niet ons te contacteren!