Print Management en oplossingen voor afdrukbeheer

Afdrukbeheer speelt een belangrijke rol bij het soepele verloop van een bedrijf, vooral als het gaat om de afdrukvereisten. Bij D&O Partners zien we dit elke dag en begrijpen we de uitdagingen waar u vandaag de dag voor staat. Daarom helpen onze experts u graag bij het vinden van de juiste printmanagementoplossing, zodat u de best mogelijke gebruikerservaring krijgt.

Laten we eens wat dieper ingaan op Print Management en de oplossingen voor afdrukbeheer die D&O Partners aanbiedt.

Wat is Print Management?

Print Management is vandaag de dag een essentieel aspect van bedrijfsmanagement en verwijst naar alle processen, tools en software die worden gebruikt om alle print- en documentbeheeractiviteiten binnen een organisatie te beheren en te optimaliseren. Dit omvat het beheer van printapparatuur, supplies, workflows, bijbehorende kosten en nog veel meer. Met de grote evolutie van printtechnologieën en de toenemende behoefte om workflows te stroomlijnen, is het nu belangrijk om de efficiëntie, productiviteit en veiligheid van uw printinfrastructuur proactief te optimaliseren. Bovendien kunnen bedrijven met een goed doordachte Print Management aanpak hun printactiviteiten standaardiseren, de kwaliteit van documenten verbeteren, afval verminderen en hun impact op het milieu minimaliseren.

De belangrijkste voordelen van Print Management voor bedrijven

Als een bedrijf kiest voor een effectieve Print Management-oplossing, profiteert het van een aantal voordelen die het verschil kunnen maken voor de dagelijkse bedrijfsactiviteiten:

  • Kostenoptimalisering: Door printworkflows effectief te beheren en het gebruik van apparatuur en printers te standaardiseren, kunnen bedrijven hun printkosten verlagen, of het nu gaat om verbruiksartikelen, onderhoud of energie.
  • Hogere productiviteit: Gecentraliseerd beheer van afdruktaken vereenvoudigt processen, elimineert knelpunten en zorgt ervoor dat gebruikers zich kunnen concentreren op hun werk in plaats van op mogelijke afdrukproblemen.
  • Verbeterde beveiliging: Met afdrukbeheer kunnen beveiligingsmaatregelen worden genomen om gevoelige documenten te beschermen en ervoor te zorgen dat vertrouwelijke informatie niet in verkeerde handen valt.
  • Opvolging en rapportering: Dankzij geavanceerde beheertools kunnen de verantwoordelijken het gebruik van apparatuur door gebruikers controleren en de kosten beheersen, zodat ze de beste beslissingen kunnen nemen om de algehele efficiëntie te verbeteren, verspilling tegen te gaan en onnodige uitgaven te vermijden.
  • De koolstofvoetafdruk verkleinen: Door het gebruik van hulpbronnen te optimaliseren en het gebruik van milieuvriendelijke printoplossingen te stimuleren, kunnen organisaties hun impact op het milieu verminderen.

Wat D&O Partners voor u kan doen op het gebied van afdrukbeheer

Onze afdrukbeheerdiensten en -software kunnen u een groot aantal voordelen geven, waaronder:

  • Afdrukbeheeroplossingen op maat: Bij D&O Partners maken we gebruik van onze samenwerking met Xerox en andere zorgvuldig geselecteerde partners om uw printmanagementoplossingen op maat aan te bieden die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van uw organisatie. Onze experts werken met u samen om uw behoeften op het gebied van afdrukbeheer in kaart te brengen en oplossingen op maat te implementeren om aan uw bedrijfsbehoeften te voldoen.
  • Klantenservice van hoge kwaliteit: Door te kiezen voor de afdrukbeheerdiensten van D&O Partners profiteren onze klanten van een responsieve klantenservice die vragen beantwoordt, advies geeft en zorgt voor volledige technische ondersteuning voor apparatuur en software.
  • Efficiënt projectbeheer: Dankzij onze expertise kunnen we je bij elke stap van het opzetten van je printmanagementproject ondersteunen, van het helpen kiezen van de goede software tot het installeren ervan en het opleiden van de gebruikers.
  • Een centraal platform: Wij bieden een centraal beheerplatform aan om toezicht te houden op uw gehele printerpark, waardoor het bewaken, onderhouden en beheren van de kosten eenvoudiger wordt. We bieden ook diensten om uw printbeheer nog eenvoudiger te maken.

Managed Print Services (MPS): afdrukbeheerplatform van Xerox

Xerox MPS biedt een totaaloplossing voor afdrukbeheer met monitoring-, analyse- en beheertools om alle afdrukprocessen binnen uw organisatie te optimaliseren, zodat u zich volledig kunt richten op uw kernactiviteiten terwijl u profiteert van professioneel beheer van uw afdrukmiddelen.

Xerox Managed Print Services zijn gebaseerd op uitgebreide beveiligings-, analyse-, scan- en cloudtechnologieën en -software om een meer naadloze werkervaring te bieden voor zowel papieren als digitale platforms. MPS geeft u volledig inzicht in uw printerpark, waardoor proactief beheer van verbruiksartikelen en preventief onderhoud van potentiële problemen mogelijk worden.

Managed Print Services geeft je ook meer controle over je printkosten door gedetailleerde rapportages, waardoor je een compleet beeld krijgt van je printuitgaven en gebieden kunt identificeren waar besparingen mogelijk zijn. Dankzij deze transparantie kunt u uw budget beter beheren en uw investeringen optimaliseren.

Xerox® Managed Print Services maakt gebruik van uitgebreide beveiliging, analyses, digitalisering en cloudtechnologieën en -software om een meer naadloze werkervaring op papier en digitale platforms te leveren.

Xerox Partner Print Services (XPPS): voor een beter beheer van uw afdrukservices

XPPS (Xerox Partner Print Services) is een dienst die exclusief wordt aangeboden door Xerox dealers zoals D&O Partners en stelt ons in staat om, via ons partnerportaal, op te treden als tussenpersoon bij het toezicht op uw afdrukdiensten om u nog meer tijd te besparen.

Xerox Partner Print Services richt zich op de kwaliteit van de klantenservice en heeft als doel een grotere toegevoegde waarde te geven aan klanten door van afdrukbeheer één gecentraliseerd proces te maken. Bovendien zijn we er om al uw vragen te beantwoorden, deskundig advies te geven en uitgebreide technische ondersteuning te bieden. U profiteert van persoonlijke, reactieve assistentie om het gebruik van uw apparatuur te optimaliseren en de levensduur te maximaliseren. Daarnaast hebben we bij D&O Partners onze eigen XPPS expert, aarzel niet om ons te contacteren.

Managed print services - Service Xerox D&O Partners

Beveiliging

Uitgebreide beveiliging ingebouwd in Xerox® Managed Print Services en ConnectKey® technologie.
Managed print services - Service Xerox D&O Partners

Cloud

Flexibele, goedkope IT-infrastructuur en geavanceerde mogelijkheden en oplossingen.
Managed print services - Service Xerox D&O Partners

Analytics

Analyses voor een meer verbonden en intelligentere werkplek.
Managed print services - Service Xerox D&O Partners

Digitalisering

Optimaliseer en automatiseer processen voor naadloze samenwerking en verhoogde productiviteit.
Managed print services - Service Xerox D&O Partners

Duurzaamheid

Verhoog de duurzaamheid en winstgevendheid van uw bedrijf.

Neem vandaag nog contact met ons op voor al uw behoeften op het gebied van afdrukbeheer!

Neem vandaag nog contact op met ons team om uw projecten te bespreken met één van onze experts en bekijk onze oplossingen voor afdrukbeheer om de oplossing te vinden die het beste past bij uw behoeften.

Bel ons voor meer informatie op +32 (0)2 643 42 42 of maak gebruik van ons contactformulier op de website.

Aarzel niet ons te contacteren!