Bij D&O vindt u een specialist die naar u luistert en die u helpt om uw behoeften te omschrijven en die u op basis daarvan de best geschikte kantooroplossing aanbiedt.

Xerox ConnectKey Technologie

Werkplekken in bedrijven zijn meer verbonden dan ooit, met de Xerox ConnectKey technologie maakt u van uw multifunctionele Xerox printer een intelligente assistent voor uw kantoor!

Veiligheid

Goede beveiliging is fundamenteel voor elk bedrijf, de Xerox ConnectKey technologie zorgt ervoor dat uw vertrouwelijke gegevens en documenten worden beschermd, ontdek nu meer over onze beveiligingsoplossingen!

Document management

In het digitale tijdperk is het belangrijk om elk document snel en gemakkelijk te kunnen raadplegen om competitief te blijven in de professionele omgeving.
Onze oplossingen voor documentbeheer bestemt voor bedrijven zijn er om u te helpen.

Archivering en digitalisering

Digitalisering is meer dan ooit aan de orde vandaag de dag, D&O Partners biedt u een professionele oplossing om uw documenten eenvoudig te archiveren en digitaliseren, neem een kijkje!

Mobiliteit en cloud

Werken in een cloud-omgeving heeft veel voordelen voor een bedrijf, waaronder mobiliteit, dus waarom niet een stap verder gaan? Lees meer over alle mogelijkheden van onze professionele multifunctionele Xerox printers!

Reporting

Wilt u een overzicht houden van uw drukwerk zodat u de kosten van uw bedrijf efficiënt kunt beheren? Dat kan met onze professionele analyse- en rapportageoplossingen, die u nu kunt ontdekken.

Custom applications

Kies voor een oplossing op maat en verbeter zo de workflow van uw bedrijf en bespaar kostbare tijd. Wij bieden niet enkel de apps die beschikbaar zijn op alle zakelijke Xerox printers maar ook gepersonaliseerde toepassingen.

APPS

Uw smartphone is niet de enige die applicaties kan aanbieden, Xerox doet dit ook! Ontdek alle mogelijkheden van onze professionele Xerox apparaten voor uw bedrijf en maak uw werk gemakkelijker met één klik.

Workflow Central

Bent u op de hoogte van de door Xerox aangeboden apps? Vereenvoudig uw werk binnen uw bedrijf nog meer met Workflow Central. Altijd en overal toegankelijk, door de flexibiliteit is Workflow Central van Xerox ideaal om uw dagelijkse workflow problemen op te lossen.

Om een offerte of meer informatie aan te vragen