OPLOSSING

Ontdek de kracht van de Xerox ConnectKey® technologie

Xerox ConnectKey® technologie heeft een revolutie teweeggebracht in het print- en documentbeheerlandschap voor MFP’s. Met zijn reeks geavanceerde functies drijft deze technologie multifunctionele printers naar nieuwe hoogten van productiviteit en connectiviteit. Op deze pagina gaan we in detail in op de belangrijkste aspecten van de ConnectKey technologie, de toepassingen, de voordelen en hoe het uw werkomgeving kan transformeren.

ConnectKey®: de verbinding tussen papier en digitaal

Wat is de ConnectKey technologie van Xerox?

Xerox ConnectKey® technologie is het resultaat van voortdurende innovatie door Xerox, al vele jaren een belangrijke speler op het gebied van afdrukken en documentbeheer, en vormt de kern van de nieuwe generaties multifunctionele printers van Xerox®. Deze technologie biedt veel meer dan alleen printen en verandert uw multifunctionele printers in intelligente assistenten binnen uw werkomgeving.

Applicaties en hulpprogramma's

Printen, scannen, documentbeheer, beveiliging en meer: Xerox ConnectKey technologie combineert deze mogelijkheden in één enkel platform. Of u nu informatie moet delen via de cloud, uw workflows moet verbinden of vereenvoudigen, ConnectKey technologie is er om aan uw behoeften te voldoen.

ConnectKey®: de werkervaring transformeren

Belangrijkste voordelen

 • Verbeterde productiviteit: Dankzij de Xerox ConnectKey technologie worden uw multifunctionele apparaten productiviteitstools van onschatbare waarde, waardoor uw werk soepeler en efficiënter verloopt.
 • Naadloze integratie: Compatibiliteit met een reeks applicaties en diensten betekent dat je je workflows kunt automatiseren, waardoor je je dagelijkse taken eenvoudiger kunt afhandelen.
 • Intelligente assistent: Stelt u zich een intelligente assistent voor die speciaal is afgestemd op uw zakelijke werkomgeving. Dat is wat Xerox ConnectKey-technologie biedt, met een intuïtieve gebruikerservaring die uw processen vereenvoudigt en u in staat stelt u volledig op uw bedrijf te richten.

ConnectKey®: de toekomst van documentbeheer

Veelzijdig printen

Xerox ConnectKey technologie herdefinieert de manier waarop we printen benaderen. Hier zijn enkele andere aspecten die printen nog veelzijdiger en krachtiger maken:

  • Mobiel printen: Met de ingebouwde mobiele connectiviteit kun je printen vanaf je mobiele apparaten, waar je ook bent. Je hoeft niet langer achter je bureau te zitten bij je printer om te beginnen met adrukken.
  • Kleurbeheer: ConnectKey technologie geeft je precieze controle over kleurinstellingen, voor levendige, levensechte prints.
  • Planning van taken: Je kunt je prints plannen, wat vooral handig is voor grote opdrachten of piekperioden.

Digitalisering op schaal

Scannen met de ConnectKey technologie van Xerox wordt een nog leukere ervaring dankzij deze extra functies:

 • Scannen naar workflow: Je kunt direct scannen in geautomatiseerde workflows, waardoor je minder handmatig hoeft in te grijpen bij documentbeheer.
 • Optische karakterherkenning (OCR): ConnectKey technologie op je printer biedt de mogelijkheid om uw gescande documenten om te zetten in bewerkbare tekst met behulp van OCR, waardoor ze gemakkelijker doorzocht en bewerkt kunnen worden.
 • Scannen naar de cloud: Direct scannen naar populaire cloudopslagdiensten zorgt voor een praktische oplossing voor het online archiveren en delen van je documenten.

Beveiliging en gegevensbeheer

Beveiliging en gegevensbescherming vormen de kern van de Xerox ConnectKey technologie. Hier zijn enkele andere maatregelen die bijdragen aan een veilige ervaring:

  • Gebruikersauthenticatie-: Met de ConnectKey technologie kunnen aangepaste toegangsniveaus worden ingesteld, zodat alleen bevoegde personen toegang hebben tot gevoelige functies.
  • Geavanceerde codering: Gegevens die worden doorgegeven tussen je apparaat en je netwerk worden versleuteld, waardoor het risico op informatielekken tot een minimum wordt beperkt.
  • Controle van de activiteiten: De mogelijkheid om print- en scanactiviteiten te controleren draagt bij aan nalevings- en beveiligingsbeheer.

Een softwarepakket om je leven te vereenvoudigen

Dankzij ConnectKey® technologie staan Xerox® multifunctionele printers nu nog dichter bij uw bedrijf. Het gaat erom hardware, software en service samen te brengen om u de beste oplossing te bieden voor uw huidige en toekomstige behoeften.

ConnectKey® technologie transformeert uw Xerox® multifunctionele apparaat in een echte informatiespeler binnen uw organisatie. De productiviteit wordt verhoogd door de toevoeging van eindgebruikersautomatisering en integratietoepassingen.

Beveiliging is ook een integraal onderdeel van deze technologie. Xerox® heeft samenwerkingsverbanden ontwikkeld met McAfee en anderen om ervoor te zorgen dat uw Xerox® apparaten en de informatie die er doorheen gaat hetzelfde beveiligingsniveau hebben als uw pc’s.

Xerox® MFP-modellen die zijn uitgerust met ConnectKey® technologie hebben “gebruiksklare” apps die procedures vergemakkelijken en de samenwerking en het werk van gebruikers nog efficiënter maken:

système de traduction facile

Xerox Easy vertaler

Biedt onmiddellijke vertaling in meer dan 40 talen en ongeveer 20 standaardformaten, rechtstreeks vanaf de printerscan. Verschillende niveaus van vertaalnauwkeurigheid zijn mogelijk, afhankelijk van je behoeften (interne documenten, officiële documenten zoals contracten of documenten met zeer specifieke en gespecialiseerde inhoud, enz.)
Application

Xerox App studio

De gebruikersinterface kan worden aangepast aan de eigen procedures van elk bedrijf. Het is ook mogelijk om apps te ontwikkelen die voldoen aan specifieke workflow vereisten.
imprimante

@PrintbyXerox

De nieuwe Xerox i serie maakt mobiele werknemers productiever met cloud-gebaseerde printoplossingen. Werknemers en bezoekers kunnen nu eenvoudig afdrukken vanaf elk mobiel apparaat dat is aangesloten op een MFP met behulp van een eenvoudig e-mailadres zonder dat er IT-ondersteuning nodig is.

De verbinding tussen het mobiele apparaat en de MFP kan ook eenvoudig worden gemaakt via een QR-code. Dit maakt scannen en afdrukken moeiteloos vanaf verbonden mobiele apparaten.

De applicaties

ConnectKey® technologie biedt een geheel nieuw niveau van flexibiliteit, efficiëntie en mogelijkheden voor uw werknemers, zowel met de native applicaties als met de applicaties die beschikbaar zijn in de Xerox® App Gallery.

De ConnectKey® technologie

Met applicaties die beschikbaar zijn in de App Gallery kunnen gebruikers rechtstreeks vanuit de gebruikersinterface cloud applicaties downloaden, zoals DropBox, Scan naar Microsoft Office 365.

Met Xerox App Studio en Personalised Application Builder (PAB)* kunnen Xerox® partners een veel geavanceerder niveau van maatwerk bieden om uw workflows te automatiseren. Dit biedt u informatie en onbeperkte mogelijkheden om bedrijfsprocessen te vereenvoudigen en de productiviteit te verbeteren.

Xerox ConnectKey®: de oplossing voor uw bedrijf

Kortom, Xerox ConnectKey®-technologie vindt de manier waarop we print- en documentbeheer voor onze mfp’s benaderen opnieuw uit, omdat het met zijn geavanceerde mogelijkheden jobs met elkaar verbindt, processen transformeert en workflows vereenvoudigt.

Als u de productiviteit van uw bedrijf wilt verbeteren, intelligente oplossingen in uw bedrijfsprocessen wilt integreren en een efficiëntere werkomgeving wilt creëren, dan is de ConnectKey technologie van Xerox de perfecte keuze.

Neem vandaag nog contact op met D&O Partners voor meer informatie over multifunctionele printers met ConnectKey technologie of om onze ConnectKey-apps van Xerox te ontdekken!

Aarzel niet ons te contacteren!