SOLUTION

Aangepaste app-ontwikkeling voor uw Xerox multifunctionele printers: onze oplossing op maat

We hebben apps beschikbaar op alle Xerox multifunctionele printers met Xerox ConnectKey technologie, maar wist u dat we sommige speciaal voor u kunnen aanpassen?

Wanneer de specifieke behoeften van uw bedrijf niet volledig worden vervuld door de standaardapplicaties die beschikbaar zijn op het Xerox App Gallery-platform (zie de pagina Xerox Apps), hebben wij een alternatief voor u! D&O Partners breidt haar aanbod aan oplossingen opnieuw uit door een op maat gemaakte applicatieontwikkelingsservice aan te bieden die uniek is en compatibel met uw Xerox ConnectKey multifunctionele printers. Onze toewijding aan innovatie en maatwerk stelt ons in staat om oplossingen op maat te maken die exact voldoen aan de vereisten van uw organisatie.

Toepassingen op maat voor uw unieke behoeften

Op maat gemaakte apps zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften van je bedrijf. Waar de voorgedefinieerde oplossingen op uw multifunctionele printers soms flexibiliteit ontberen, zijn onze toepassingen op maat gemaakt om naadloos aan te sluiten op uw bestaande workflows. Of je nu specifieke functionaliteit, complexe automatisering of een ander precies verzoek hebt, wij kunnen een applicatie voor je ontwerpen die aan je verwachtingen voldoet.

Xerox ConnectKey: ontgrendel het potentieel van uw multifunctionele printers

Net als native Xerox-applicaties zijn onze maatwerkapplicaties ontworpen om optimaal te profiteren van ConnectKey-technologie, een innovatief platform dat uw multifunctionele Xerox-printers verandert in complete productiviteitsoplossingen. Met ConnectKey-technologie kunnen wij applicaties op maat ontwikkelen die uw workflows optimaliseren, de beveiliging van documenten verbeteren en het beheer van uw documentprocessen vereenvoudigen.

Voordelen van toepassingen op maat

Voldoen aan specifieke vereisten

Bedrijven hebben vaak unieke behoeften en interne processen als het gaat om documentbeheer en workflow. Onze apps op maat zijn ontworpen om zich aan te passen aan uw specifieke processen, zodat u de efficiëntie en productiviteit van uw onderneming kunt maximaliseren.

Maximale flexibiliteit

Ons team werkt nauw samen met uw bedrijf om een lijst op te stellen van de functionaliteiten die u nodig hebt en werkt vervolgens samen met ervaren ontwikkelaars om ervoor te zorgen dat de resultaten aan uw verwachtingen voldoen. Zo houden we het overzicht en creëren we oplossingen die perfect passen bij uw bedrijfsomgeving en doelstellingen.

Productiviteit verbeteren

Met specifieke functionaliteit en automatisering op maat kunnen onze maatwerk apps je processen versnellen, menselijke fouten verminderen en je documentbeheer optimaliseren.

Door terugkerende taken te automatiseren, bespaart een maatwerk app tijd en kan je personeel zich richten op belangrijkere taken, waardoor de productiviteit toeneemt en de kosten voor documentbeheer en workflow afnemen.

Soepele integratie

Wanneer we apps op maat voor je bedrijf ontwikkelen, is onze prioriteit een naadloze integratie met je bestaande infrastructuur. We voeren een grondige beoordeling van je systemen uit, ontwerpen onze maatwerk apps zo dat ze naadloos integreren en beheren de implementatie om onderbrekingen te voorkomen. Zo profiteer je snel van de voordelen van onze toepassingen op maat, zonder dat je bedrijfsvoering ernstig wordt verstoord.

Het app-ontwikkelingsproces in een paar stappen

1. Uw behoeften beoordelen

Ons team begint met een grondige beoordeling van uw behoeften en werkt met u samen om gebieden te identificeren waar een op maat gemaakte applicatie nuttig kan zijn voor uw bedrijf en een aanzienlijke waarde kan leveren.

2. Ontwerp en ontwikkeling

Zodra uw vereisten zijn vastgesteld, werkt ons team samen met ervaren ontwikkelaars om de applicatie te ontwerpen en te ontwikkelen volgens de beste ontwikkelings- en beveiligingspraktijken.

3. Integratie en testen

Na voltooiing wordt uw aangepaste applicatie direct geïntegreerd in de bestaande infrastructuur van uw bedrijf en grondig getest om de betrouwbaarheid en efficiëntie te garanderen.

4. Training en ondersteuning

Zodra de aangepaste applicatie is geïnstalleerd, verzorgen we trainingen voor je team om ervoor te zorgen dat de nieuwe app soepel wordt geïmplementeerd. Bovendien staat ons supportteam altijd klaar om je vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen.

Laat je bedrijf groeien met apps op maat

De groei van uw bedrijf stimuleren

Onze maatwerk-apps zijn veel meer dan maatwerkapplicaties; het zijn katalysatoren voor groei in uw onderneming. Ze automatiseren taken, vereenvoudigen documentbeheer en bieden volledige aanpassing van uw Xerox multifunctionele printers, waardoor de juiste omgeving voor groei wordt gecreëerd. Door tijd vrij te maken, fouten te verminderen en processen te optimaliseren, helpen deze programma’s u om uw middelen te richten op de groei van uw organisatieen het behalen van uw bedrijfsdoelstellingen.

Oplossingen die met u meegroeien

De behoeften van je bedrijf veranderen na verloop van tijd en onze apps op maat kunnen met die behoeften meegroeien. We kunnen je maatwerk maatwerk toepassingen bijwerken en verbeteren om ze in lijn te houden met je veranderende bedrijfsdoelen en -processen.

Ons team staat klaar om je maatwerk apps bij te werken en te verbeteren om te voldoen aan nieuwe eisen en mogelijkheden die na verloop van tijd ontstaan.

Neem contact met ons op voor oplossingen op maat

Heb je bepaalde bedrijfsprocessen in je organisatie die een specifiek gebruik van je multifunctionele Xerox-printer vereisen? Aarzel dan niet om ons te vragen om een gepersonaliseerde app te creëren die nuttig kan zijn voor uw organisatie!

Dankzij deze maatwerkservice die compatibel is met Xerox ConnectKey-technologie en onze ultraflexibele mogelijkheden, kunt u uw processen met één klik op de knop optimaliseren om uw workflow te verbeteren en kostbare tijd te besparen die u weer in uw onderneming kunt steken.

Denkt u dat deze oplossing voor bedrijven en freelancers geschikt zou kunnen zijn voor uw zakelijke projecten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via de rubriek “contact” op onze website of kom langs in onze showroom in Brussel.