DIENST

IT Service Management voor bedrijven: Optimaliseer uw ITSM met D&O Partners

De IT-omgeving en informatietechnologie evolueren voortdurend en het kan soms moeilijk zijn om bij te blijven, vooral in de bedrijfswereld. Bedrijven worden nu geconfronteerd met uitdagingen op het gebied van IT Service Management (ITSM), zoals gegevensbeveiliging, systeembeschikbaarheid en technisch probleembeheer, en dat alles met het oog op een efficiënte inzet van hun IT-budget. Bij D&O Partners begrijpen we deze uitdagingen en we zijn er om uw organisatie te helpen ze te overwinnen, business to business. Dankzij onze expertise en ervaring in ITSM kan ons team u intelligente, transparante en veilige IT-oplossingen bieden die voldoen aan de specifieke behoeften van uw organisatie. We werken met u samen om uw IT-uitdagingen te begrijpen, de beste oplossingen te bepalen en een kwaliteitsservice te leveren. Met D&O Partners aan uw zijde kunt u genieten van gemoedsrust en uw tijd gebruiken om u volledig te richten op uw organisatie, in de veilige wetenschap dat de IT-systemen van uw bedrijf in veilige handen zijn.

Samen vinden wij...

IT-oplossingen op maat van uw behoeften

Dankzij onze expertise en ervaring in IT Service Management (ITSM) kunnen we flexibel inspelen op de meest uiteenlopende IT-vraagstukken. Wij helpen u helder te krijgen wat uw IT-noden precies zijn, en welke duurzame IT-oplossingen het best werken voor de klant.

Transparante IT-oplossingen

Investeren in IT is noodzakelijk, maar moet adequaat gebeuren om te lonen. Wij zetten uw IT-budget slim in en zorgen voor een helder overzicht van alle kosten. Onze Gold, Platinum en Silver contracten zijn overzichtelijk opgesteld en bieden u diensten aan tegen een vast maandelijks tarief. Zo vermijdt u financiële verrassingen.

Veilige IT-oplossingen

Ransomware, phishing en hacking zijn slechts enkele van de IT-bedreigingen die uw bedrijfscontinuïteit ernstig kunnen ondermijnen. Wij analyseren de risico’s voor u en creëren een betrouwbaar veiligheidsplan op. Bovendien bieden wij ook hoogwaardige IT-oplossingen aan en garanderen we een optimale beveiliging van uw gegevens en vertrouwelijke informatie.

Op deze manier garanderen wij...

 • 24/7 beschikbaarheid van uw IT-systemen
 • Slim gebruik van uw IT-budget
 • Een « service desk » met gecertificeerde technici
 • Minimale impact bij technische problemen
 • Optimale IT-beveiliging

Ontdek meer over onze IT Service Management (ITSM)-diensten

Overzicht van IT-beheer en diensten aangeboden door D&O Partners, inclusief verschillende servicepakketten: goud, platina, en zilver. De checklist toont diverse diensten zoals user service desk, IT daily operations, en preventive maintenance, met specifieke diensten beschikbaar per pakkettype aangeduid met vinkjes.

IT Service Management (ITSM) voor betere bedrijfsprestaties

Wat is IT Service Management (ITSM)?

Zoals de naam al doet vermoeden, gaat IT Service Management (ITSM) over het effectief verbeteren van de manier waarop uw organisatie haar IT-services beheert. Praktisch gezien betekent dit het invoeren van praktijken, processen, software en hulpmiddelen om effectief te reageren op de behoeften van gebruikers, de kwaliteit van de service te garanderen, de kosten te optimaliseren en de algemene tevredenheid te verbeteren. Kortom, het hoofddoel van ITSM is het leveren van betrouwbare, veilige IT-services die zijn afgestemd op de doelstellingen van uw organisatie. Daarom is ons bedrijf gespecialiseerd in het aanbieden van ITSM-services op maat om u te helpen uw IT-activiteiten effectief te beheren.

Wat is een service volgens ITIL?

Volgens de Information Technology Infrastructure Library (ITIL) is een service een manier om waarde te leveren aan een klant door gewenste resultaten te faciliteren, zonder dat de klant de specifieke kosten en risico’s hoeft te dragen die gepaard gaan met het leveren van de service. IT-services kunnen incidentbeheer, wijzigings- en probleembeheer, IT-activabeheer en vele andere omvatten.

In het ITIL-framework is een service meer dan alleen een product of een technische dienst. Het wordt gedefinieerd in termen van de resultaten die het oplevert voor gebruikers. Een service heeft als doel te voldoen aan de vereisten en verwachtingen van klanten, door hen een specifiek nut te bieden en hen het mogelijk te maken hun doelstellingen te bereiken.

Een ITIL-service wordt gekenmerkt door de volgende elementen:

 1. Toegevoegde waarde: Een ITIL-service moet een significante waarde leveren aan klanten en bijdragen aan het bereiken van hun doelstellingen. Dit kan zijn in de vorm van ondersteuning van bedrijfsprocessen, verbeterde efficiëntie, probleemoplossing, of andere meetbare voordelen.
 2. Klantgerichtheid: Bij een dienst moeten de behoeften en verwachtingen van de klant centraal staan. Diensten moeten worden ontworpen en geleverd met de eisen en tevredenheid van de eindgebruiker in het achterhoofd.
 3. Gewenste resultaten: Een service moet een complete oplossing bieden en gebruikers in staat stellen de gewenste resultaten te behalen zonder de technische aspecten of details van de implementatie te hoeven beheren.
 4. Effectief levenscyclusbeheer: ITIL-services worden gedurende hun hele levenscyclus beheerd (van ontwerp en overgang tot doorlopende werking en verbetering) en worden voortdurend gecontroleerd om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de veranderende behoeften van de klant.
 5. Processen en activiteiten: Het leveren van een service gaat vaak gepaard met het implementeren van specifieke processen en activiteiten, daarom biedt ITIL praktijken en structuren voor het beheren van deze processen, zoals incidentbeheer, probleembeheer, wijzigingsbeheer, enz.

Kortom, een ITIL-service is een middel om klanten en organisaties toegevoegde waarde te bieden door aan hun eisen te voldoen en hen te helpen hun doelstellingen te bereiken, terwijl de bijbehorende kosten en risico’s tot een minimum worden beperkt.

Wat zijn de verschillende IT-diensten?

IT-services omvatten een breed scala aan activiteiten die ontworpen zijn om te voldoen aan bedrijfsvereisten en die allemaal een sleutelrol spelen in het soepel laten verlopen van uw IT-infrastructuur. De meest voorkomende IT-diensten zijn incidentbeheer, probleembeheer, wijzigingsbeheer, IT-activabeheer, beheer van serviceverzoeken, configuratiebeheer en beheer van serviceniveaus.

Wat is een IT-manager?

Een IT-manager is een professional die verantwoordelijk is voor het overzien en coördineren van IT-servicebeheeractiviteiten (ITSM) namens een organisatie. Hun belangrijkste rol is om ervoor te zorgen dat IT-diensten voldoen aan de vereisten van de organisatie en dat processen en best practices worden gevolgd om optimale prestaties te garanderen.

Waarom ITSM gebruiken in uw bedrijf?

Er zijn veel organisatorische voordelen verbonden aan het gebruik van ITSM in uw organisatie, omdat het u mogelijk maakt om uw IT-processen te structureren en de kwaliteit van uw diensten dienovereenkomstig te verbeteren. Door ITSM-software/tools te gebruiken en best practices te volgen, kunt u incidenten effectiever beheren, softwareproblemen sneller oplossen en de tevredenheid van uw eindgebruikers garanderen.

Waarom D&O Partners kiezen voor uw ITSM?

Kiezen voor D&O Partners voor uw IT Service Management (ITSM) betekent dat u zeker kunt zijn van de ervaring en expertise van onze IT-managers op het gebied van informatietechnologie, en van een op maat gemaakte en gepersonaliseerde aanpak die past bij uw interne processen en specifieke behoeften.

Onze voordelen zijn:

 1. Ervaring en deskundigheid: Ons team van experts heeft vele jaren ervaring in IT-servicemanagement (ITSM) en is opgeleid om u te helpen uw doelstellingen te bereiken.
 2. Oplossingen op maat: D&O Partners begrijpt dat elke organisatie unieke eisen heeft. Daarom zorgen we ervoor dat we altijd nauw met u samenwerken om oplossingen en software te ontwerpen die zijn afgestemd op uw omgeving en doelstellingen.
 3. Krachtige tools en software: We gebruiken krachtige, innovatieve ITSM-software/tools om het beheer van uw IT-services te optimaliseren en uw operationele efficiëntie te verbeteren. Lees meer over onze verschillende aanbiedingen.
 4. Voortdurende ondersteuning: nauwe samenwerking betekent een relatie op lange termijn. Daarom garanderen we voortdurende monitoring en bieden we de juiste ondersteuning om u te helpen uw ITSM te onderhouden en te verbeteren.
 5. Klanttevredenheid: Bij D&O Partners is klanttevredenheid onze topprioriteit, dus we streven er altijd naar om een hoogwaardige service te bieden zodat u in elke fase van onze samenwerking tevreden bent.

Hoe kunt u uw ITSM verbeteren met onze services?

Bij D&O Partners is onze benadering van IT Service Management (ITSM) gebaseerd op hoogwaardige ITSM-software/tools en een team van gekwalificeerde experts. Onze IT-teams werken nauw samen met uw organisatie om uw specifieke behoeften en doelstellingen te begrijpen en op basis daarvan oplossingen op maat te ontwerpen. Met behulp van ITIL best practices helpen we u om:

 • Implementeer een effectief incidentbeheerproces om technische problemen snel op te lossen en de impact op uw gebruikers te minimaliseren.
 • Proactief probleembeheer ontwikkelen door de oorzaken te identificeren en preventieve maatregelen te implementeren om herhaling te voorkomen..
 • Beheer wijzigingen op een gecontroleerde en veilige manier, zodat het risico op incidenten als gevolg van wijzigingen in uw IT-systemenvan uw organisatie tot een minimum wordt beperkt.
 • Optimaliseer het beheer van uw IT-budget door te zorgen voor een nauwkeurige bewaking van uw IT-systemen, waardoor u tijd en geld bespaart.
 • Implementeer streng configuratiebeheer om de beschikbaarheid en stabiliteit van je IT-infrastructuur 24/7 te garanderen.
 • Bewaak en meet serviceniveaus om ervoor te zorgen dat uw IT-services voldoen aan de verwachtingen van uw eindgebruikers.

Hoe kunnen onze ITSM-services de winstgevendheid en concurrentiekracht van uw bedrijf verbeteren?

Het verbeteren van uw ITSM met onze services kan een aanzienlijke impact hebben op de winstgevendheid en het concurrentievermogen van uw bedrijf. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen waarvan u kunt profiteren door gebruik te maken van onze diensten:

 1. Lagere operationele kosten: Met efficiënt IT-servicemanagement kunt u het gebruik van uw interne resources optimaliseren en de kosten van incidenten, problemen of wijzigingen verlagen. Door downtime te minimaliseren en de productiviteit van gebruikers te verbeteren, kunt u aanzienlijke besparingen realiseren voor uw organisatie.
 2. Verbeterde gebruikerstevredenheid: Door kwaliteitsondersteuning, snelle probleemoplossing en hoge beschikbaarheid van diensten te bieden, verhoogt u de tevredenheid van zowel interne als externe gebruikers. Systemen die constant in de lucht zijn, versterken uw merkimago en verbeteren de klantloyaliteit.
 3. Verhoogde productiviteit: Door downtime en storingen te verminderen en betrouwbare services te leveren, kunt u uw personeel in staat stellen zich volledig op hun taken te concentreren, wat betekent dat de productiviteit van de organisatie niet wordt beïnvloed. Bovendien betekent onze proactieve benadering van probleembeheer dat u de hoofdoorzaken kunt vaststellen en problemen kunt oplossen voordat ze de gebruikers kunnen beïnvloeden.
 4. Middelen optimaliseren: dankzij ons nauwgezet beheer van uw IT-budget kunnen we u helpen uw prioriteiten en het gebruik van uw IT-systemen op orde te brengen. Zo voorkomt u onnodige uitgaven, verlaagt u de kosten voor uw bedrijf en optimaliseert u de toewijzing van uw middelen.
 5. Flexibiliteit: Onze werkwijze op basis van ITIL best practices stelt uw organisatie in staat om een proactieve en gestructureerde aanpak te hanteren voor het beheren van wijzigingen en serviceverzoeken. Dit geeft u meer flexibiliteit om u aan te passen aan constante marktontwikkelingen en de veranderende IT-servicebehoeften van uw bedrijf.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw ITSM te optimaliseren en de prestaties van uw bedrijf te verbeteren!

Neem vandaag nog contact op met ons team om de IT-projecten van uw organisatie te bespreken en ontdek hoe onze expertise op het gebied van IT Service Management (ITSM) u kan helpen uw doelen te bereiken.

Bel ons voor meer informatie op +32 (0)2 643 42 42 of maak gebruik van ons contactformulier op de website.

Aarzel niet ons te contacteren!