Al meer dan 20 jaar tot uw dienst

D&O staat voor de voordelen van het merk Xerox, in combinatie met de flexibiliteit en de nabijheid van een concessiehouder

Opgericht in 1992

D&O Partners is een van de belangrijkste concessies van Xerox België. Aanvankelijk verkochten we alleen kopieermachines en printers. Later werd ons aanbod uitgebreid met verbruiksartikelen (papier, toners, nietjes enz…) en sinds kort specialiseren we ons in de verkoop van softwareoplossingen waarmee de digitale workflow kan worden beheerd.

Jarenlange ervaring

We zijn de aangewezen gesprekspartner om u te helpen bij het beheer van uw documenten. Bij D&O vindt u een specialist die naar u luistert, u helpt uw behoeften te omschrijven en op basis daarvan de best geschikte kantooroplossing aanbiedt.

Bevoorrechte partner van Xerox

We moeten een ethisch charter naleven dat door Xerox werd opgesteld, maar dankzij deze samenwerking kunnen onze verkopers regelmatig opleidingen volgen, waarin de technologische ontwikkelingen op de voet worden gevolgd.

Belang van klanttevredenheid

Wij staan dan ook tot uw dienst om op al uw vragen en bijzondere verlangens in te spelen en om u de apparatuur voor te stellen die het beste voldoet aan uw behoeften.

De visie van Xerox

Een toonaangevende aanbieder van technologieën, producten en diensten die de werkprocessen en de commerciële resultaten verbeteren, mensen helpen om de beste middelen te vinden om uitstekend werk te verrichten

ONZE DIENSTVERLENING

Klanttevredenheid, luisteren, verplichting en service

Persoonsgerichte waarden.

Sinds zijn oprichting karakteriseert het luisteren,de klanttevredenheid, de service en het engagement, D&O Partners en zijn kultuur. Deze waarden vormen de pijler van onze ontwikkeling sinds meer dan 25 jaar. Dit geeft ons de mogelijkheid om persoonsgebonden waarden te ondersteunen en actief deel te nemen aan gebeurtenissen met sociale waarden.

D&O Parters werkt mee aan

D&O ondersteunt Relay for Life

Een sportief gericht evenement dat toelaat om het Bordet Instituut te steunen in hun onderzoek tegen leukemie en die het Rode Kruis de kans biedt om talrijke bloedzakjes op te halen alsook personen te registreren voor stamceldonatie.

Promotionele afbeelding waarin D&O Partners hun steun voor Think Pink benadrukt, een organisatie die strijdt tegen borstkanker. De afbeelding bevat het Think Pink logo met een lint en de tekst 'D&O Steunt Think Pink', waarbij het belang van hun campagne voor het steunen van borstkankeronderzoek en het bieden van ondersteuning aan patiënten en hun families wordt onderstreept.

D&O Steunt Think Pink

D&O Partners zet zich in voor de strijd tegen borstkanker en organiseert een campagne ten voordele van Think Pink. Als trotse steun erkennen we het cruciale werk dat Think Pink verricht in het strijden tegen borstkanker en het bieden van ondersteuning aan patiënten en hun families.

D&O is sponsor van Flagey

en is dus eveneens acteur in het cultureel leven in Brussel. Inderdaad, het Flagey gebouw in Elsene is een belangrijk kruispunt waar verschillende artistieke disciplines – o.a. musiek en beeld – elkaar ontmoeten.