D&O partners

Jaarlijkse samenwerking met Flagey

Jaarlijkse samenwerking met Flagey

Vandaag delen we graag een van onze mooiste samenwerkingen tot nu toe. Met plezier kondigen we de uitbreiding aan van onze samenwerking met Flagey, een Brussels cultuurhuis voor projecten rond muziek en beeld.🤝

Zoals u weet is Flagey een unieke Brusselse culturele instelling die al heel lang cultuurliefhebbers van alle leeftijden samenbrengt rond gemeenschappelijke passies zoals film en/of muziek. 🎵🎥
Het doel van deze instelling is altijd geweest om de cultuur in België te promoten en de bezoekers een gevarieerd en kwalitatief programma aan te bieden door het hele jaar door concerten, filmvoorstellingen en conferenties te organiseren.
D&O Partners werkt al bijna 15 jaar samen met Flagey en wil dit soort initiatieven ondersteunen.

Evenementen organiseren betekent communicatie, en communicatie betekent vaak drukwerk.
Het is voor ons heel belangrijk om alles in het werk te stellen om hen in staat te stellen hun deadlines te halen en daarvoor hebben wij als Xerox-dealer, gevestigd in Brussel, het voordeel van een nabijheid en een reactiviteit die essentieel zijn geweest voor onze samenwerking gedurende al die jaren.
Vertrouwen op een betrouwbare partner is noodzakelijk om een dergelijke onderneming te ondersteunen, en daarom zorgt D&O Partners ervoor dat we professionele Xerox-printers aanbieden die met een gerust hart aan die afdrukbehoeften kunnen voldoen.

Bent u ook op zoek naar efficiënte oplossingen om uw projecten te ondersteunen? Aarzel dan niet om ons nu te contacteren via de « contact » sectie van onze website.