D&O partners

Make-over van onze showroom

Interieurbeeld van de showroom van D&O Partners in aanbouw, met bouwmaterialen en gereedschap zichtbaar op de vloer, wat de actieve renovatie en het vernieuwingsproces weergeeft.

En nee u droomt niet, het is eindelijk zover! We kondigen u met plezier aan dat onze showroom vernieuwd is en nu op uw bezoek wacht 😊
Gelegen aan de Kroonlaan 530-534 in Elsene en gemakkelijk bereikbaar vanuit de hele regio Brussel. Deze showroom is speciaal ontworpen om aan uw verwachtingen en wensen te voldoen.

Bij D&O Partners streven wij ernaar u DE juiste oplossing te bieden voor al uw projecten. Daarom hebben wij onze showroom zo ingericht dat u onze verschillende assortimenten professionele Xerox printers, waaronder de nieuwste modellen, kunt ontdekken en natuurlijk direct ter plaatse kunt testen.

Heeft u een vraag over onze nieuwe digitale oplossingen? Dit is ook de ideale gelegenheid om onze verschillende toepassingen in actie te zien!
Of u nu een klein bedrijf bent dat op zoek is naar een compacte printer of een groter bedrijf dat op zoek is naar een grotere printoplossing, ons team van specialisten kan u van persoonlijk advies voorzien en een oplossing op maat bieden die voldoet aan uw print- en digitaliseringsbehoeften.

De showroom van D&O Partners is open van maandag tot vrijdag, van 9 tot 16 uur. Kom gerust langs en ontdek ons ruime aanbod onder het genot van een kopje koffie. We kijken ernaar uit u te verwelkomen en met u samen te werken aan uw huidige en toekomstige projecten!

PS: we hebben een parking voor u klaarstaan, profiteer ervan!

 

De eerste indruk is altijd de goede …
Daarom hebben we een make-over doen.
We kijken ernaar uit u te verwelkomen in onze nieuwe showroom.