D&O partners

Print de documenten van uw KMO eenvoudig en veilig. Hier is onze top selectie multifunctionele printers

Do Partners Beste Laserprinter Kmo

In de huidige bedrijfswereld blijft printen, ondanks de toenemende digitalisering, een onvermijdelijke noodzaak voor kleine bedrijven. Xerox voegt ook een laag toe aan documentbeheer met behoud van gegevensbeveiliging. Dit is waar D&O Partners, als toonaangevende dealer van Xerox België, zich positioneert als uw ideale partner.

Als u een bedrijfseigenaar bent, zult u dat frustrerende gevoel begrijpen wanneer administratieve taken zoveel van uw kostbare tijd in beslag nemen en u verhinderen dringende documenten af te drukken. Bij D&O begrijpen we dat, en bovenal hebben we de oplossing. Ontdek onze beste multifunctionele laserprinters en toepassingen ontworpen voor KMO’s in België en kijk welke zakelijke printer geschikt is voor uw bedrijf.

Duik in de toekomst met Xerox laserprinters: ontdek onze functies

Het gaat niet langer alleen om afdrukken. Gebruikers krijgen nieuwe functies en worden ondergedompeld in een compleet nieuwe wereld. De functies die Xerox heeft toegevoegd zijn onder andere vertaling met behoud van de paginalay-out. Converteer eenvoudig je Adobe bestanden naar Word documenten zonder extra licentiekosten. (We weten hoe duur dit soort abonnementen kunnen zijn voor een kleine organisatie). Workflow Central, de functie die door Xerox wordt verzorgt, is een webgebaseerd softwarepakket dat de door ons ontwikkelde toepassingen samenbrengt. Na authenticatie hoef je het alleen nog maar te gebruiken met of zonder je multifunctionele printer, want de digitale versie bestaat ook.

We voegen ook andere oplossingen toe, zoals AirPrint voor Apple-gebruikers. Je kunt printen vanaf je iPad of iPhone. Je kunt ook je afdrukken beheren vanaf elk type apparaat via WI-FI. Je gegevens kunnen veilig worden verzonden. Dankzij deze oplossingen kun je tijd en geld besparen terwijl je productiever wordt.

Gemakkelijke toegang en veiligheid van uw printer

Documentbeheer en beveiligd printen vormen de kern van ons bedrijf. We onderstrepen onze toewijding aan het beschermen van uw gevoelige gegevens. Het gebruik van oplossingen zoals Authentication zorgt ervoor dat uw bestanden vertrouwelijk blijven en alleen toegankelijk zijn via een unieke code of een pasjessysteem (QR-codes zijn ook beschikbaar, maar worden minder gebruikt), waardoor de controle over wie kan printen en scannen binnen uw organisatie wordt versterkt. U kunt ook uw papierverbruik verminderen dankzij het identificatiesysteem. Alle MFP-toegangspunten zijn beveiligd. Als u een VersaLink-printer hebt, voert het Xerox-programma een globale verificatie uit bij het opstarten of op verzoek van de beheerder of de persoon aan wie het recht is toegewezen. Als u een AltaLink hebt, controleert de functie “White List” voortdurend uw systeem en voorkomt dat bedreigende toepassingen op de systemen inwerken. Met het Secure Print-systeem kunnen gevoelige documenten veilig worden afgedrukt met behulp van een code. Xerox België werkt samen met Trellix (dat McAfee is) en Cisco. Onze printers voldoen aan de FIPS 140-2 normen, wat een verbeterde beveiliging en veilig printen garandeert.

Uw all-in-one laserprinter op maat

Onze all-in-one printers bieden natuurlijk de standaard afdrukoptie, maar Xerox produceert complete laserprinters waarmee je veel van de bedrijfsparameters zo professioneel mogelijk kunt instellen. Wij bieden aan om deze gegevens op te slaan. Uit gesprekken met onze klanten blijkt hoezeer deze oplossing hun leven vergemakkelijkt. Deze taak gaat heel snel als de instellingen juist zijn.

Onze printers passen zich aan verschillende papierformaten aan, zoals A4, A3 en A5, dankzij automatische detectietechnologie. Je kunt ook met verschillende papiergewichten werken. Onze machines kunnen papiergewichten aan tot 300 g/m². De informatie wordt weergegeven op het tablet en je hoeft alleen maar drie gegevenspunten in te voeren als het papiergewicht anders is. Bovendien wordt dubbelzijdig printen in één doorgang uitgevoerd voor nog meer snelheid.

Xerox multifunctionele printers: een garantie voor kwaliteit

Xerox staat van oudsher bekend om de kwaliteit van zijn printers. Wij zijn hun dealer om praktische redenen. We geloven in onze machines. Met onze servicelaag bieden we onze klanten een historisch merk. Xerox is altijd een voorloper geweest in zijn markt. Wanneer je nu pagina’s afdrukt, stel je kwaliteitseisen. Dit zijn volkomen legitieme eisen, die wij bij D&O Partners inwilligen. Onze adviseurs stemmen de producten af op uw behoeften, maar de kwaliteit van ons hele assortiment is wat ons onderscheidt. We zorgen er met grote zorg voor dat u de resultaten krijgt die u verwacht. Onze desktopprinter uit het topsegment geeft een maximale resolutie van 1200×2400 dpi, wat superieure kwaliteit garandeert zonder de kosten per pagina te verhogen of de printsnelheid te verlagen.

Kleine bedrijven hebben in korte tijd kwaliteit nodig. We weten hoe belangrijk het is om snel te reageren op de behoeften van onze klanten, en er is niets vervelender dan een technische storing en contact moeten opnemen met de technische afdeling voor een tonerlevering.

Kostenoptimalisatie

We zijn niet bang om over de prijs te praten. We begrijpen hoe belangrijk het is voor kleine bedrijven om de kosten onder controle te houden, dus we bieden besparingen op maat. Onze Xerox-producten geven een uitstekend rendement op investering. Dit is het grootste voordeel van werken met D&O Partners. Alle toners die je nodig hebt voor je multifunctionele printer worden aan je geleverd voordat je ze zelf hoeft te bestellen. U profiteert ook van het bezoek van een technicus in geval van een probleem. U hebt altijd een contactpersoon dicht bij uw kantoor.

U profiteert van de rapporten die de multifunctionele printer verstuurt. Deze kunnen informatie bevatten per gebruiker, per kopie, enz. Het is een samenvatting van belangrijke gegevens die u geld kunnen besparen. D&O Partners onderscheidt zich ook door zijn producten aan te passen aan uw behoeften. Als uw behoeften beperkt zijn tot A4-formaat, hoeft u uzelf niet te pushen om de kosten te verhogen. Een laserprinter is uw werkinstrument dat u goed moet dienen en u zo min mogelijk last moet bezorgen tijdens het gebruik, en dat is precies wat we hebben begrepen bij D&O Partners. Om het leven voor onze klanten gemakkelijker te maken, leggen we geen verplicht paginavolume op, waardoor meer flexibiliteit mogelijk is. Onze klanten profiteren ook van een speciale papierprijs.

Bereid de overgang naar uw nieuwe printer voor

Zoals u weet, speelt technologie een steeds belangrijkere rol in het hedendaagse bedrijfsleven. We zijn ons hiervan bewust en we maken het voor KMO’s gemakkelijker om te concurreren met grotere organisaties. Of het nu gaat om beveiligd printen, badge-/codeverificatie of software die met Xerox is geïmplementeerd, we zijn pioniers in het updaten van de oplossingen die we naast printers bieden. We dwingen organisaties niet om de overstap naar digitaal te maken, maar onze producten zijn er klaar voor als een dergelijke strategische beslissing wordt genomen. Dat is ook de reden waarom Xerox bepaalde keuzes heeft gemaakt en functionaliteiten heeft ontwikkeld, zoals verbinding met de cloud of scannen naar e-mail, die volgens ons essentieel zijn voor de werking van organisaties zoals de uwe. Meer informatie over deze toepassingen vindt u hier: Ervaring, printen en scannen app voor Windows 10 en 11 – Xerox

De multifunctionele printer van Xerox heeft ook toegang tot de cloud, zoals hierboven vermeld. Het is een praktische oplossing en we verzorgen ook extra diensten: Paper Cut, een dienst die follow me heet. Het principe is eenvoudig: je authenticeert jezelf om je bestanden naar de server te sturen. De afdruktaken worden op deze server opgeslagen en je kunt ze printen op elke printer in je netwerk. Waarom noemden we de cloud? Omdat dit twee diensten zijn die in synergie kunnen werken. Je kunt je documenten op elk medium vinden en ze op elke printer printen. Je kunt je apparaten dus onderweg gebruiken en verzenden wat je nodig hebt zonder te hoeven wachten tot je weer op kantoor bent. Moet u een bestelformulier, een brochure of een factuur beheren? Niets is nu onmogelijk met Xerox België.

D&O Partners’ selectie van zakelijke printers voor uw bedrijf

We weten hoe moeilijk het kan zijn om het goede printermodel te kiezen voor meerdere gebruikers. Daarom hebben we er twee geselecteerd die voor iedereen geschikt zijn en helpen we u kiezen. De oplossingen die beschikbaar zijn voor gebruikers maken veel meer mogelijk dan alleen printen en zijn makkelijk in gebruik. Alle hierboven beschreven functies zijn beschikbaar in de modellen die we hebben geselecteerd.

Dit is de compacte laserprinter die we het meest aanbevelen voor kleine organisaties die geen grootformaat afdrukken nodig hebben. Het is één van de beste multifunctionele A4-printers bij uitstek. Met dit compacte apparaat kun je zeer efficiënt werken. Ondanks zijn compacte uiterlijk kun je met dit apparaat tot 120.000 afdrukken per maand maken. Hij is niet alleen robuust, maar ook snel. Je kunt tot 42 ppm (pagina’s per minuut) afdrukken. Ter vergelijking: de A3-printers op instapniveau van Xerox halen snelheden van 30 ppm (pagina’s per minuut). Voor ons blijft dit de verstandigste keuze op de markt. Als gebruiker hoef je je geen zorgen te maken over onderdelen of opdrogende inkt. We hebben het hier over een laserprinter waarmee je zelfs na de vakantie zonder problemen weer aan de slag kunt en je geen last hebt van opgedroogde inkt en we je toners leveren voordat ze op zijn. Je A4-afdrukken zijn met deze inkt van betere kwaliteit en je betaalt geen onnodige kosten.

In onze selectie zakelijke printers hebben we ruimte moeten vinden voor kantoren die grote bedrijven willen worden. We stellen de zakelijke all-in-one machine van Xerox voor. We raden deze professionele A3 printer aan voor grotere teams met één kantoor. Deze printer kan afdrukken met snelheden tot 70 ppm (pagina’s per minuut). De invoermond van deze zakelijke printer is hetzelfde als die van productiemachines. Gebruikers zijn er lovend over. Voeg daar touch-screen toegang tot software van de all-in-one printer aan toe en je kunt concurreren met iedereen op de markt. Je kunt je met een code of badge bij de printer identificeren als je beveiligd wilt printen en scannen. Gebruikers van AltaLink winnen zonder twijfel aan productiviteit. Met deze machine krijg je een aantrekkelijkere prijs per pagina dan met een printer zonder onderhoudscontract.

Wij raden de Xerox VersaLink C415 aan voor kleinere organisaties en de Altalink C8170 voor grotere organisaties, die snelheid, efficiëntie en geavanceerde beveiligingsfuncties bieden die aan uw behoeften voldoen.

Pssst! Wees niet bang voor verandering. Als je in het bezit bent van een Canon, HP of Ricoh printer, dan ben je vast bekend met onze printers. Ze worden gekenmerkt door hun functionaliteit en gebruiksgemak. De opleiding is inbegrepen in de prijs als je contact met ons opneemt onder vermelding van dit artikel.