D&O partners

Xerox leiderschap in Managed Print Services (MPS) opnieuw erkend door Quocirca

Analytische grafiek uit 2023 van Quocirca Cloud Print Services, waarin Xerox wordt gepositioneerd als leider in Managed Print Services (MPS) naast andere merken zoals HP, Lexmark, Canon en Ricoh. De grafiek beoordeelt bedrijven op basis van 'Strategie' en 'Volledigheid van het aanbod', waarbij Xerox wordt erkend voor zijn sterke positie op beide assen.

Quocirca, een toonaangevend onderzoeks- en adviesbureau op het gebied van IT, benadrukte in zijn rapport van 20 september de vele voordelen van de MPS-oplossingen van Xerox en zijn marktleiderschap.

Het rapport benadrukt het vermogen van Xerox om op maat gemaakte en schaalbare MPS-oplossingen te bieden, afgestemd op de specifieke behoeften van elk bedrijf.

Door een combinatie van geavanceerde software, beheerdiensten en deskundig advies stelt Xerox bedrijven in staat om workflows te optimaliseren, printkosten te verlagen en productiviteit te verbeteren.

Een ander sterk punt van Xerox is het vermogen om innovatieve technologieën te integreren in zijn MPS-oplossingen. Quocirca benadrukt het belang van automatisering, kunstmatige intelligentie en het internet der dingen in afdrukbeheer, en Xerox loopt voorop in deze technologische ontwikkelingen.

Met tools zoals mobiel printen, documentbeveiliging en gegevensanalyse biedt Xerox bedrijven MPS-oplossingen van wereldklasse.

Klik hier voor meer informatie over het Xerox MPS Service Offering.

Daarnaast benadrukt Quocirca de inzet van Xerox voor duurzaamheid, aangezien Xerox ernaar streeft zijn ecologische voetafdruk te verkleinen door energiezuinige printoplossingen aan te bieden en het recycleren van inktpatronen en verbruiksartikelen aan te moedigen. Concluderend bevestigt het Quocirca-rapport het leiderschap van Xerox op het gebied van Managed Print Services. Door middel van oplossingen op maat, technologische innovatie en een streven naar duurzaamheid blijft Xerox toonaangevende MPS-oplossingen bieden aan bedrijven over de hele wereld.