D&O partners

De Voordelen van het Leasen of Huren van een printer

Twee Xerox kantoorprinters in de showroom van D&O Partners, de Xerox concessie in Brussel. Links staat de Xerox PrimeLink C9065 en rechts de Xerox AltaLink C8155, beide zien er robuust en professioneel uit, klaar voor gebruik in een dynamische werkomgeving.

Erkende Xerox-verdeler

D&O Partners, een gevestigde Xerox-verdeler in Brussel met al meer dan drie decennia expertise in het bieden van hoogwaardige printoplossingen en services. In een tijdperk waarin efficiënte documentbeheer van cruciaal belang is, erkent D&O het belang van flexibele en kosteneffectieve financieringsoplossingen voor bedrijven. Lees hieronder meer welke oplossingen en diensten wij aanbieden.

 

De Uitdagingen van Bedrijven wanneer het gaat om Printers

Bedrijven van elke omvang kampen vaak met het dilemma kunnen we beter een nieuwe printer kopen, een printer huren of een printer leasen? Of je nu een kleine of grote onderneming bent, het allerliefste wil je zorgeloos kunnen printen en je niet blauw betalen. Je kan voor de optie gaan om een simpele printer te kopen, deze zijn vaak goedkoop in aanschaf maar duur in verbruik. De zwart-wit en kleur toners of cartridges zijn duur en gaan niet lang mee, niet kostenefficiënt dus. Daarbij kunnen er zich nog andere problemen voordoen zoals het papier dat vastloopt, een printopdracht dat niet verwerkt wordt of de printer zelf die niet meer reageert. Als je dit zelf niet opgelost krijgt zal je een monteur moeten contacteren, hier lang op wachten en dan nog eens de reparatiekosten moeten betalen. Is het dan beter om een printer te huren of te leasen?

De kosten, het onderhoud en de technologische veroudering zijn frequente zorgen voor bedrijven. D&O Partners begrijpt deze uitdagingen en biedt oplossingen die niet alleen tijdbesparend zijn, maar ook de totale bedrijfskosten optimaliseren.

 

De Voordelen van het Huren of Leasen van een Printer bij D&O Partners

Een printer leasen bij D&O Partners betekent eenvoud, flexibiliteit en transparantie. Klanten profiteren van duidelijke factureringsoplossingen, waardoor het financieringsproces gestroomlijnd wordt. De flexibiliteit in het aanbod zorgt ervoor dat elk bedrijf, groot of klein een oplossing vindt die past bij zijn unieke behoeften.

Een professionele multifunctionele printer huren of printer leasen is al snel voordeliger dan je denkt. Voor een vast maandelijks bedrag kan je een multifunctional of zakelijke printer leasen of huren van het topmerk Xerox. Met zo’n hoge kwaliteit printer kan je efficiënter printen en scannen, heb je meer mogelijkheden als het gaat om printsoftware en digitale functies en je profiteert ook nog eens van een hogere afdrukkwaliteit. Hieronder sommen we enkele voordelen op:

 

  • Op Maat gemaakte Contracten: Wanneer je als bedrijf een zakelijke printer of printers huurt kan het kantoor zorgeloos printen voor een vast bedrag per maand. Een printer huren of een printer leasen? D&O Partners biedt verschillende contracten aan waar duidelijke afspraken worden gemaakt over de precieze voorwaarden. Zo weet je op elk moment op welke service je kan rekenen en welke kosten je kan verwachten. Meer info over de verschillende contracten vind je hieronder.
  • Ruime Keuze uit Professionele Apparaten die beantwoorden aan jouw specifieke Wensen en Behoeften: Doormiddel van een kosteloze print audit door 1 van onze Xerox specialisten zullen er Xerox machines aangeraden worden die het beste passen bij jouw wensen & behoeften. Dit zal ervoor zorgen dat het printen in de onderneming gemakkelijker wordt en veel tijd en kosten zullen besparen.
  • Service & Onderhoud: Onze techniekers staan klaar om alle nieuwe printers te installeren en in te springen waar nodig. Onverwachte problemen of nood aan onderhoud? Bij ons zal je snel geholpen worden. Daarnaast kan je ook kiezen voor de automatische levering van Xerox verbruiksartikelen zoals inktcartridges en toners via de Automatic Supply Replenishment (ASR) van Xerox, zo zit je nooit zonder toners of inktcartridges!
  • Flexibiliteit voor je Bedrijf: Groeit je bedrijf, verandert je strategie, organiseer je een event of bied je nieuwe diensten aan en heb je nood aan een nieuwe printer met meer functies? Een printer leasen of huren zorgt ervoor dat je flexibel bent. Wil je een Xerox machine die beter aansluit bij de nieuwe aanpak van jouw organisatie of wil je je printerpark vernieuwen? Dit kan heel snel wanneer je printers huurt of leased bij D&O Partners.
  • Kostenspreiding: Wanneer je als kleine of grote organisatie wil investeren in goede printinfrastructuur vraagt dit om een groot budget en veel tijd. Een investering van deze omgang kan later voor problemen zorgen wanneer er onverwachte kosten optreden. Een printer leasen of huren vraagt niet veel tijd/budget en zorgt voor meer vrijheid. Wanneer u kiest voor het huren of leasen van een printer kan je deze kosten verspreiden over de afgesproken huurperiode.

 

Aanbod van Verschillende Financieringsopties door D&O Partners

D&O Partners biedt diverse financieringsopties, waaronder een printer leasen, huren of kopen. Het huren of leasen van een printer van het merk Xerox biedt financiële flexibiliteit, bespaard tijd en is ideaal voor bedrijven die regelmatig hun apparatuur willen upgraden. Aankoop van apparatuur is geschikt voor kantoren die een langetermijninvestering in apparatuur willen doen. Lees zeker verder om meer te weten te komen over onze contracten.

 

Kiezen Tussen een printer Kopen, een printer Huren of een printer Leasen

De keuze tussen een printer kopen, een printer huren en een printer leasen hangt af van verschillende factoren, waaronder budget, de behoefte aan technologische actualiteit en operationele flexibiliteit. D&O Partners biedt gepersonaliseerd advies om klanten te helpen bij het maken van de beste keuze voor hun organisatie. Laten we eens kijken naar de verschillende soorten contracten:

 

  • Leasingcontract
   Een printer leasen biedt een aantal voordelen, te beginnen met financiële flexibiliteit en kostenbeheersing. Je profiteert van een langlopend leasecontract met regelmatige maandelijkse betalingen wat het gemakkelijker maakt om uw budget te beheren, maar u ook voor een langere periode bindt. Leasebetalingen kunnen fiscaal aftrekbaar zijn, afhankelijk van de huidige belastingwetgeving, maar het is belangrijk om te weten dat de totale investeringskosten mogelijk hoger kunnen liggen dan bij huren en kopen. Hoewel je na een printer leasen de optie hebt om eigenaar te worden van de professionele printer, zal deze vrij snel verouderd zijn door de snelle vooruitgang in technologie.
  • Huurcontract
   Het huren van een multifunctionele printer heeft als voordeel dat het meer flexibiliteit biedt en regelmatige upgrademogelijkheden om up-to-date te blijven met de nieuwste technologieën. Je profiteert van een min of meer langlopend contract (verschillende contractlengtes bij D&O Partners) met flexibele voorwaarden, zodat je jouw afdrukapparatuur kan veranderen wanneer jouw noden veranderen. Bovendien kan een printer huren de hoge kosten vermijden die je wel hebt wanneer je een zakelijke printer aanschaft. Daarnaast heb je het voordeel dat je met ons servicecontract kan besparen op kosten die gepaard gaan met onderhoud. Het is wel belangrijk om te onthouden dat je geen eigenaar van het toestel wordt, ondanks de kost per maand of per jaar.
  • Aankoopcontract
   Bij D&O Partners is het ook mogelijk om Xerox printers te kopen. Wanneer je een multifunctionele printer koopt, ben je meteen eigenaar van het toestel, heb je er volledige controle over en kan je deze gebruiken zoveel je wilt. Deze methode kan voordelig zijn op de lange termijn, op voorwaarde dat je jouw zakelijke printer op het juiste moment koopt (omdat printtechnologie en -apparatuur snel evolueren), zodat je de printer gedurende een lange periode kan gebruiken zonder maandelijkse lease- of huurkosten te betalen. Het is wel belangrijk om rekening te houden met de hoge initiële uitgaven voor het beheren van uw cashflow, evenals de kosten voor het onderhoud, repareren en beheren van de printer gedurende zijn levensduur. Daarnaast zal dit gevolgd worden door onvermijdelijke vervanging van dit toestel dat nieuwe kosten met zich meebrengt.

 

Printoplossingen voor Elk Bedrijf

D&O Partners streeft ernaar om printoplossingen toegankelijk te maken voor alle soorten bedrijven, groot of klein. Door samen te werken met D&O, kunnen kantoren profiteren van de beste op maat gemaakte financieringsoplossingen die passen bij hun specifieke behoeften en budgetten.

Samenvattend biedt D&O Partners een reeks flexibele en kosteneffectieve oplossingen aan voor het financieren van printapparatuur zoals het huren en leasen van een printer. Met hun jarenlange expertise en klantgerichte benadering zijn ze een ideale partner voor organisaties die op zoek zijn naar op maat gemaakte printoplossingen.

 

Neem makkelijk contact met ons op

Interesse in het aankopen van een zakelijke printer? Wil je liever een printer leasen of een printer huren? D&O Partners staat voor je klaar en helpt je te kiezen voor de oplossing op jouw maat. Voor een persoonlijke audit, een gratis offerte of een vraag kan je contact opnemen met D&O Partners op +32 (0)2 643 42 42 of bezoek direct onze financiering & verhuur pagina voor meer informatie.