D&O partners

Virtuele rondleiding door de prachtige showroom van D&O Partners.

Xerox House gebouw van D&O Partners, één van de grootste Xerox cocessies van de Belux gelegen in het centrum van Brussel. Verkoop van kopieerapparaten, faxen, printers en verbruiksartikelen. Daarnaast bieden we ook sofware en IT-oplossingen aan.

Benieuwd naar onze showroom? Geen tijd om langs te komen? Bezoek onze showroom vanop afstand! D&O Partners nodigt u met plezier uit voor een virtuele rondleiding door onze toonzaal.

D&O Partners is perfect gelegen aan de Kroonlaan 530-534 in Elsene en makkelijk bereikbaar vanuit de hele regio Brussel. Deze showroom is speciaal ontworpen om aan uw verwachtingen en wensen te voldoen.

Wanneer u binnenkomt gaat u via de hal naar het onthaal waar u hartelijk wordt ontvangen. Naast het onthaal bevindt er zich een ruimte waar onze specialisten en verkopers aan de hand van een visuele presentatie meer kunnen uitleggen over de oplossingen en diensten die D&O Partners aanbiedt. Dit gaat van professionele printers en verbruiksartikelen naar onze op maat gemaakte softwareoplossingen die de worklflow van uw bedrijf kan verbeteren.

Als u verdergaat komt u terecht bij de toonzaal waar er verschillende Xerox machines van onze verschillende assortimenten worden getoond. Dit gaat van kantoorprinters naar multifunctionele en all-in-one printers.

Verlangt u naar meer? Aarzel dan niet om onze showroom fysiek te bezoeken en ervaar zelf de producten, oplossingen en services van D&O Partners.

Bij D&O Partners streven wij ernaar u de juiste oplossing te bieden voor al uw projecten en uw verwachtingen in te lossen. Daarom hebben wij onze showroom zo ingericht dat u onze verschillende Xerox printers, waaronder de nieuwste modellen, kunt ontdekken. Heeft u een vraag over onze nieuwe digitale oplossingen en/of services? Dan is dit de ideale gelegenheid om onze verschillende toepassingen in actie te zien! Met onze jarenlange ervaring en evolutie zijn wij de ideale gesprekspartner om uw vragen te beantwoorden. De showroom van D&O Partners is open van maandag tot vrijdag, van 9 tot 16 uur. Twijfel zeker niet om een bezoekje te brengen en ontdek ons ruime aanbod. We kijken ernaar uit u te verwelkomen en met u samen te werken aan uw huidige en toekomstige projecten!