D&O partners

Opleiding van Bernard Edelberg

Opleiding van Bernard Edelberg over de Fiery RIP

Vandaag willen we Bernard Edelberg, onze specialist van moederbedrijf Xerox in Zaventem, bedanken voor zijn bezoek aan onze showroom in Brussel. Dankzij hem kon het team van D&O Partners genieten van een zeer leerrijke opleiding over de Fiery RIP en kon het nog een tandje bijsteken om aan de top van de consultancy te blijven. 🖨️

D&O Partners houdt de kennis van haar medewerkers over zowel printers als aanverwante zaken voortdurend op peil, zodat zij onze partners altijd kunnen informeren en hen de best mogelijke oplossing kunnen bieden, altijd aangepast aan hun behoeften.

Maar wat is de Fiery RIP precies? De Fiery RIP is een softwaretoepassing die gegevens verwerkt om deze om te zetten in een afdrukbare afbeelding op een printer, en wordt gebruikt in de professionele drukkerijsector om digitale afdrukproductieprocessen te controleren, waaronder kleurbeheer, printerkalibratie, beheer van printopdrachten en nog veel meer.

Het gebruik van een Raster Image Processor (RIP) heeft verschillende voordelen, met name een RIP als de Fiery. Hier volgen enkele van de meest voorkomende voordelen:

  1. Superieure afdrukkwaliteit: RIP’s kunnen een superieure afdrukkwaliteit bieden door de resolutie, kleur en andere beeldparameters te optimaliseren. RIP’s van professionele kwaliteit, zoals Fiery, kunnen zeer nauwkeurige kleuren en zachte kleurgradaties verwerken voor hoogwaardige afdrukresultaten.
  2. Snellere verwerkingstijd: RIP’s zijn ontworpen om beeldbestanden met een hoge resolutie en andere complexe grafische inhoud snel te verwerken. RIP’s van professionele kwaliteit zoals Fiery gebruiken geavanceerde algoritmen om de verwerking van afdrukgegevens te versnellen, waardoor de productietijd wordt verkort en de algehele efficiëntie wordt verbeterd.
  3. Efficiënt beheer van printopdrachten: RIP’s zoals Fiery bieden een uitgebreide reeks tools voor het beheer van printopdrachten, waaronder productieplanning, taakprioritering, beheer van printwachtrijen en meer. Gebruikers kunnen eenvoudig printopdrachten beheren en fouten minimaliseren, waardoor de productiviteit en klanttevredenheid toenemen.
  4. Integratie met andere software : RIP’s zoals Fiery kunnen worden geïntegreerd met workflowsystemen en prepress-software voor een end-to-end productieworkflow. Gebruikers kunnen gemakkelijk printbestanden van verschillende bronnen verzenden en deze automatisch verwerken met gedefinieerde parameters voor consistente printresultaten van hoge kwaliteit.

In het algemeen bieden RIP’s, met name RIP’s van professionele kwaliteit zoals Fiery, aanzienlijke voordelen op het gebied van afdrukkwaliteit, doorlooptijd, opdrachtbeheer en integratie met andere productiesystemen.

Door onze veelvuldige jaarlijkse interacties met ons moederbedrijf profiteren wij van de kracht van de multinationale Xerox-groep, terwijl wij de flexibiliteit van een klein tot middelgroot bedrijf behouden, waardoor wij zeer snel kunnen reageren in onze interacties.

Zo kunt ook u profiteren van een kwaliteitsservice en persoonlijke ondersteuning bij het kiezen van de professionele Xerox-printer die al uw projecten ondersteunt.