D&O partners

5 printoplossingen om de efficiëntie van je printergebruik dagelijks te maximaliseren.

In een bedrijfswereld waar efficiëntie en productiviteit van het grootste belang zijn, blijft afdrukken een onvermijdelijke dagelijkse taak, ongeacht de sector waarin je actief bent. Of je nu advocaat, manager of logistiek beheerder bent, het onophoudelijke ballet voor de printer is een bekend scenario: een groot aantal kopieën in serie afdrukken terwijl je de activiteit van de rest van het team niet durft te verlammen, is een echte hoofdpijn. En wie heeft niet meegemaakt dat op het cruciale moment de printer het territorium wordt dat door meerdere collega’s wordt betwist, waardoor je hulpeloos achterblijft en gedwongen wordt te jongleren met de verschillende pagina’s die niet van jou zijn? Deze even frustrerende als veelvoorkomende scenario’s onderstrepen de schreeuwende noodzaak om het printproces te optimaliseren zodat het minder tijdrovend en soepeler verloopt.

Daar komen moderne oplossingen om de hoek kijken. In dit artikel laten we je kennismaken met vijf innovatieve tools van Xerox die ontworpen zijn om je ervaringen te transformeren en te besparen op kosten . Deze technologieën zijn er niet alleen om het afdrukken zelf gemakkelijker te maken, maar ook om de manier waarop u elke dag met uw afdruktaken omgaat opnieuw uit te vinden en u naar het volgende digitale niveau te tillen. Door deze tools voor u beschikbaar te maken, willen Xerox en D&O uw dagelijkse taken vereenvoudigen, waardoor u kostbare tijd bespaart en uw team zo min mogelijk wordt verstoord. Maak je klaar om Xerox te zien als je bondgenoot op kantoor, niet alleen als printoplossing.

 

1. De Office Manager: De meester in het sorteren en beheren van documenten.

De zoektocht naar efficiëntie op de werkplek leidt ons voortdurend op zoek naar innovatieve oplossingen, vooral als het gaat om het beheer van dagelijkse taken zoals afdrukken. Dit is waar de technologische vooruitgang van Xerox om de hoek komt kijken en een routinematige activiteit verandert in een soepele en naadloze ervaring. Stel je een werkdag voor waarin elke afdruk vlekkeloos verloopt; dankzij de intelligente functionaliteit van onze Xerox machines is dit nu mogelijk. Onze machines zijn uitgerust met een revolutionaire finisher, een verplaatsbare lade die na elke opdracht zijn positie aanpast, zodat uw documenten altijd gescheiden zijn van andere. Deze eenvoud bespaart tijd en elimineert de frustratie die gepaard gaat met het door elkaar schudden van bestanden.

Het vermogen van onze printers om de wachtrij effectief te beheren, zelfs wanneer een gebruiker IT-problemen ondervindt, markeert een keerpunt in het beheer van printopdrachten. In plaats van het hele team te blokkeren, pauzeert ons systeem de betreffende opdracht, zodat andere gebruikers door kunnen gaan met hun werk. Deze aanpak zorgt voor continuïteit van het werk en een vermindering van de downtime.

Bovendien verheft de Xerox Office Finisher het nieten en perforeren tot een kunstvorm. Uw toekomstige afdrukapparatuur kan een groot aantal kopieën nieten en tot 4 nietjes in één doorgang plaatsen. Je hebt ook de optie om uniform te perforeren. Dat is het einde van uw mappen waar elk vel op verschillende hoogtes wordt geperforeerd, wat een puinhoop in uw bestanden veroorzaakt.

 

2. Maak van printen een revolutie: Schakel over naar de Cloud en geniet van eenvoudige toegang tot je gedeelde mappen.

Het gebruik van cloud-gebaseerde oplossingen voor printen opent de deur naar ongekende flexibiliteit en efficiëntie. Dankzij deze innovatie wordt het begrip werkplek opnieuw gedefinieerd, waardoor een meer dynamische en aanpasbare interactie met je kantooromgeving mogelijk wordt. Stel je een systeem voor waarbij je bestanden niet langer gebonden zijn aan een specifieke printer, maar naar elk afdrukapparaat van jouw keuze kunnen worden gestuurd, simpelweg wachtend op jouw goedkeuring. Het is een eenvoudige manier om groener te ondernemen. Je print niet langer onnodig en je raakt je kopieën niet kwijt.

Dit proces begint zodra je documenten naar de server worden gestuurd. Ze worden daar vastgehouden tot je besluit ze vrij te geven, waardoor je totale controle hebt over waar en wanneer ze worden afgedrukt, vooral als je een printerpark hebt. Als je bij het naderen van de gebruikelijke printer van je afdeling een groep mensen rond de printer ziet staan, of als de collega die iets te spraakzaam is staat te wachten om te printen, geen probleem: kies een andere machine die beschikbaar is op een minder drukke afdeling. Deze flexibiliteit verandert niet alleen de manier waarop je printen benadert, maar verhoogt ook het aantal stappen dat je per dag zet (vergeet je telefoon niet) en moedigt je aan om collega’s te zien die je wat leuker vindt, maar die zich op een andere afdeling bevinden. Haal het beste uit je printerpark.

Deze optie optimaliseert niet alleen werkstromen en verkort wachttijden, maar stimuleert ook de uitwisseling binnen teams, wat bijdraagt aan een meer verenigde en collaboratieve werkomgeving. Kiezen voor cloud printing betekent kiezen voor een tool die veel verder gaat dan eenvoudig documentbeheer: het betekent kiezen voor een aanpak die zowel de efficiëntie als het menselijk kapitaal van uw bedrijf verbetert zonder grote kosten.

 

3. Print waar je ook bent: ontdek de vrijheid met @printbyxerox

In de huidige flexibele werkwereld is telewerken voor veel professionals de norm geworden. Deze flexibiliteit brengt echter uitdagingen met zich mee, vooral op ons gebied – het afdrukken van urgente documenten. Stelt u zich eens voor dat u zich 60 km van uw kantoor bevindt en dat u dringend printopdrachten moet beheren. Het vooruitzicht om in te loggen op je e-mail in een openbare printruimte of bij een winkel kan een aantal legitieme zorgen oproepen over de veiligheid en vertrouwelijkheid van je persoonlijke en professionele informatie.

Met dit in gedachten bieden we een veilige en praktische oplossing via Xerox software, speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van professionals die onderweg zijn of thuiswerken. Het proces is eenvoudig: e-mail je printopdracht rechtstreeks naar [email protected]. Je ontvangt een e-mail terug met een unieke gebruikersnaam en wachtwoord. Met deze informatie heb je de vrijheid om je document af te drukken op elke Xerox Altalink of Versalink met internetverbinding, waar ter wereld je ook bent.

Deze optie voor mobiel printen overwint de traditionele barrières die gepaard gaan met printen op afstand en biedt ongekende flexibiliteit, veiligheid en gemak. Het elimineert niet alleen de noodzaak om verbinding te maken met mogelijk onveilige netwerken, maar zorgt er ook voor dat uw documenten vertrouwelijk blijven en alleen toegankelijk zijn via een veilig verificatieproces. Met de software van Xerox beschikt u over een echte mobiele printoplossing, waarmee u productief en stressvrij kunt blijven werken, waar uw bedrijf u ook naartoe brengt. Onze software is een sterk aanbevolen hulpmiddel voor elk formaat bedrijf. Profiteer van afdrukapparatuur wereldwijd.

 

4. Maak verbinding met uw apparatuur met de Badge-oplossing, NFC of Code

Vandaag de dag worden efficiëntie en personalisatie van werkmiddelen niet alleen gewaardeerd in het bedrijfsleven, ze zijn vereist. Xerox erkent deze behoefte en integreert geavanceerde authenticatietechnologie, die een revolutie teweegbrengt in de manier waarop print- en scantaken dagelijks worden beheerd. Op deze manier kunt u zich authenticeren via een badge, uw mobiele apparaat of een eenvoudige code, waardoor uw interactie met uw apparatuur verandert in een naadloze en gepersonaliseerde ervaring.

Als je eenmaal je account hebt ingesteld, herkent je Xerox je meteen als je in de buurt komt en past de instellingen aan op basis van je persoonlijke print- of scanvoorkeuren. Of je printopdrachten nu geniet, geperforeerd of op een specifieke manier verwerkt moeten worden, de machine past zich automatisch aan, zodat je niet telkens opnieuw deze voorkeuren hoeft op te geven. Deze aanpassing bespaart je niet alleen kostbare tijd, maar verhoogt ook de nauwkeurigheid van je printopdrachten, zodat elk document er precies zo uit komt te zien als jij wilt, zonder dat je daar extra moeite voor hoeft te doen.

Deze technologie biedt een aanzienlijk voordeel op het gebied van analyse en monitoring. Met de mogelijkheid om snel rapporten te genereren, kunt u een duidelijk beeld krijgen van het printvolume per gebruiker, waardoor het eenvoudiger wordt om kosten te beheren en bronnen te optimaliseren. Veilige verificatie geeft u ook toegang tot alle machines in uw printerpark, zonder dat daar zware apparatuur of ingewikkelde procedures voor nodig zijn. Dit betekent dat u zich tussen verschillende afdelingen in uw bedrijf kunt verplaatsen, met de zekerheid dat u zonder beperkingen kunt afdrukken, waar u ook bent. Of je nu een mkb’er bent of aan het hoofd staat van een multinational, onze solutions op maat helpen je om je kosten effectiever te beheren en onze service garandeert je gemoedsrust.

 

5. Configureer je printer vanaf het begin correct en maak het leven gemakkelijker voor jezelf.

Onze installateur zal de apparatuur en mobiele printoplossingen in uw kantoren installeren. Ons doel is om u tijd en geld te besparen. Sébastien is de installateur die al je zorgen kan wegnemen. Hij helpt je om je machinepark beter te beheren en zorgt ervoor dat je de apparatuur volledig begrijpt. Als hij het nodig vindt, biedt hij aanvullende diensten van D&O Partners aan die uw printer beter zal laten werken. We vinden het niet meer dan normaal om te controleren of uw teams het maximale uit onze samenwerking halen. Bij D&O is dit de normale gang van zaken – wij zijn uw zakenpartner. Wij vinden het belangrijk om u optimale printoplossingen te bieden.

Met informatiebeveiliging als topprioriteit, omvat onze trainingsaanpak een diepgaand bewustzijn van best practices op het gebied van beveiliging. Van gebruikersverificatie tot bescherming van gevoelige gegevens en veilig gegevensbeheer, wij zorgen ervoor dat uw team de kennis heeft om de hoogste beveiligingsniveaus te handhaven. Onze toegewijde installateur zet zich in om u volledig inzicht te geven in uw geavanceerde Xerox tools. We zorgen ervoor dat uw infrastructuur niet alleen efficiënt en intuïtief is, maar dat uw apparatuur ook bestandbeveiliging garandeert.

De configuratie van de mobiele applicatie blijft ook een belangrijke troef die we ter beschikking stellen. We zetten een groot aantal oplossingen in om de beste service te garanderen en aan uw behoeften te voldoen. Het team van D&O Partners beantwoordt graag al uw vragen. We bieden ook een beperkt aantal kosteloze audits aan. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen om uw printerpark en het gebruik van uw printers te optimaliseren.